8 Şubat 2019 Cuma

Haber sitesi script ücretsiz

Site arayüzü ve admin paneli. Seo optimizasyonu tüm arama motorlarına göre . Haber scripti arayışı yapanların karşılarına ücretsiz script anlamında. Wordpress gibi ücretsiz yazılımlar oldukça kısıtlı imkanlar sunduklarından haber siteleri. Haber sitesi yazılımını seçmeden önce bizi mutlaka arayın. Hatta sene ücretsiz deneyin.


Merhaba, Scriptte mdkısmı dediği kısım öncelikle vermiş olduğum mdsitesine girmeniz siteye girdikten sonra site adresinizi(siteadresi.com) u . Haber yazılımı scripti ve haber paketleri ile sürekli gelişen özgün haber scripti. Bir haber sitesinde bulunması gereken özellikler scriptte bulunmaktadır. Php Script İndir , Ücretsiz Script İndir, Ücretsiz Wordpress Tema İndir , Ücretsiz Scriptler İndir.


Yönetici, Köşe yazarı, haber editörü ya da sizin vereceğiniz limitlere göre yetki. Etiketler: kaliteli haber scriptleri , Php haber scripti, spor haber scripti, sporgazete clone. Yazı, haber ekleyemiyoruz diyenler Scriptte yazar sistemi olduğu için yazı eklemesi . Masaüstü – Mobil Uyumlu Haber Portalı v1. Script tasarımından bahsedecek olursak gercekten kullanılmaya değer bir.


Haber sitesi script ücretsiz

Haber Scripti içeriklerinizi takipçilerinize iletir. Yusuf Akdeniz tarafından geliştirilmiş olan mobil uyumlu haber portalı ücretsiz. Newsbull -Mobil Uyumlu Ücretsiz Haber Sitesi Scripti.


Active Newspaper CMS v2. En Kolay Haber Yükleme Sistemi, Abonelik Tabanlı Premium Reklam Ver, tamamen yönetici yönetimi . SSL sertifikası ile siteniz tarayıcılarda güvenli değil uyarısı yazmaz. Ziyaretçilerinize bildirim gönderebileceğiniz Web Push eklentisi ücretsiz. Günümüz teknolojisi ile cep telefon ve tabletlerimizi yanımızdan ayırmıyoruz. Yazılım ( Script ) Özellikleri . Anlık haber paylaşımı ile ziyaretçileriniz haber sitenizi yeni . Bu yorumlar editörün onayı olmadan sitede gösterime girmeyecektir.


Haber sitesi script ücretsiz

Ek Ücretli Modüller. Botlu döviz scriptini ücretsiz indirerek siz de bir döviz sitesi açabilirsiniz. Haber Sitesi Sahibi Olmanın En Kolay Yolu, WordPress Temalarınızı seçin sitenizi kolayca yönetin.


Tema genel olarak blog siteleri ,magazin siteleri , haber siteleri gibi sitelerde. Ayrıca talep ettiğiniz takdirde (En az standat veya Çalışkan Paket abonesi olursanız) burada olmayan scriptler için robot dosyanız ücretsiz olarak hazırlanabilir. Blog İster Haber Sitesi Olarak Kullanabileceğiniz Tamamen Ücretsiz PHP Blog . Script içerisine entegre edilen reCAPTCHA ile ilgili kurulum işlemleri için blog yazımızı inceleyebilirsiniz.


Haber sitesi script ücretsiz

Danışman Desteği Danışman desteğimize en çok ihtiyaç duyan müşteri kitlesi genelde kurumsal firma sitesi talebinde bulunan kitle olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar