6 Şubat 2019 Çarşamba

Öğrenci çalışmalarının değerlendİrİlmesİ staj raporu örneği sınıf öğretmenliği

Sınıf Fen ve Teknoloji Öğrenci Çalışma Kitabında bulunan konuya yönelik. Soru sorma becerileri ile ilgili gözlem formu örneği (gözlem sırasında dikkat edilecek noktalar ) . Uygulaması (2:6:5). Sınıf ortamındaki ve okuldaki diğer etkinlikleri gözlem yoluyla tanıma. Son sınıf eğitim fakültesi öğrencilerin okul deneyimi staj rapor. Bir gününüzü, alanınızda çalışan bir öğretmen veya sınıf öğretmenin okuldaki bir günlük zamanını nelere ve nasıl.


Yaptığınız test geliştirme çalışması ile ilgili kısa bir rapor hazırlayınız. Raporunuzu , size . Dersin amacı: Öğretmen adaylarının ileride görev yapacakları okul ve sınıf ortamını. Bu amaçla aşağıdaki gözlem formu örneği üzerinde çalışabilirsiniz.


Gözlem yapacağınız her dersten önce, sınıfın özellikleri, dersin amaçları ve ana hatları ile ilgili bilgi edinmek için. Konunun pekişmesi için örnekler verir, problemler çözer. Ayrıca sınıf sayısı çok fazla ve öğretmen eksikliğinden dolayı öğretmenler çok fazla sınıfa giriyorlar. Ana Bilim Dalı : Sınıf Öğretmenliği.


Konuyu somutlaştırmak için anlaşılır örnekler kullanılmaktan biraz uzak durulmuştur. OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI. Adayının Öğrencilere Karşı Görev ve Sorumlulukları. Bu çalışma planı örneğini Fakültedeki uygulama öğretim elemanıyla tartışınız.


Sınıf ve davranış yönetimi alanında: Öğrencinin , etkili şekilde öğrenmesini. Yapılan bütün çalışmalar “ staj dosyası” içinde raporlaştırılır ve her hafta yapılan çalışmalar. Arkadaşlar elinizde 4. Adaylarda, hazırlanmakta oldukları düzeyde öğretmenlik ve değerlendirme yapmak için. Hedef davranışın türünü, olası nedenlerini belirleme ve rapor hazırlama.


Etkinlik raporları ve öğretmenlik uygulaması dosyasının değerlendirilmesi esas alınır. Varsa örnek sınıf yönetimi uygulaması ile igili gözlemlerinizi raporlaştırınız. RAPOR ÖRNEĞİ : Derslerin Gözlenmesi- Öğretim Yöntemleri. RETMEN ADAYI DERS GÖZLEM FORMU” STAJYER ÖĞRENCİ. Okuldaki haftalık dersin.


Bir sayfa sınıf defteri örneği (bir günü matematik öğretmenince doldurulmuş olarak). Staj etkinliklerinin Millî Eğitim Bakanlığı. RENCİLERİ OKULDA SINIF İÇİNDE VE SINIF DIŞINDA. Böylelikle deneyim kazanmış öğretmenlerin sınıf uygulamalarını gözlem ve. LGİLİ DERSİN ÖĞRETİM PROGRAMININ İNCELENMESİ VE RAPOR.


Bizzat sınıf içinde öğretmenlik becerisi kazandıran. Belirli bir dersi planlı bir şekilde. DEĞERLENDİRİLMESİ : ETKİLİ BİR SINIF YÖNETİMİ ÖRNEĞİ.


Hafta - Öğretmen Gözlem Formu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar