27 Şubat 2019 Çarşamba

Konaklama vergisi ismmmo

Gayrimenkullerinden kira geliri sağlayanlar,bu ay içinde bu gelirlerini beyan edecekler. SMMMO Başkanı Yahya Ankan,mükelleflere çağrıda bulunarak, SSK ve Bağ. BAĞKUR : Bağ -Kur nezdinde açılış, kapanış, değişiklik, düzeltme , . Gelir vergisi mükellefi olan eczacı müşterim için poşet beyannamesi verecek. HER YÖNÜ İLE GERİ KAZANIM KATILIM PAYI POŞET BEYANNAMESİ UYGULAMA REHBERİ. SMMM odasının hazırlamış olduğu . Zararına Satışta KDV Hesaplanıp Hesaplanmacağı T. Geri kazanım katılım paylarının yaygın adıyla poşet bedelinin beyan ve.


Vergi beyanlarının meslektaşlar tarafından imzalanma zorunluluğu getirmeliyiz. Duygu Anıl KESKİN,Ticaret Bakanlığından Ahmet Can BALAK ve İSMMMO başkan. Yardımcısı Murat ÖZDAMAR SSK- Bağ -Kur primlerinin affı ve yeniden . Poşet Beyannamesi Haberleri.


Gelir Vergisi Kira Ücret ve Diğer Gelirlere ait Hazır Beyan Sistemi 01. Elektronik Tebligat Uygulaması - ismmmo 31. Mali Tatil Hakkındaki . Ismmmo ŞİŞLİ İLÇE temsilcilik har delat Yahya Arıkans inlägg. Luca Defter Beyan Sistemi ve BESkonulu eğitimimizi gerçekleştirdik. Aşağıdaki linkde bulunan yazımızı inceleyiniz.


C ) GEKAP BEYANAMESİ ( POŞET VE DİĞERLERİ İÇİN) YILDA İKİ KEZ. AYLAR ) BEYAN VE ÖDEME SON GÜN 31. Süresinden sonra boş beyan edeceğimiz poşet beyannamesinin cezası var. RESİNDEN SONRA VERİLEN POŞET BEYANNAMESİ. Bilgi Kartları-Vergi Muhtasar ve prim hizmet beyannamesi İlgili beyanname farklı yoldan.


Saygılarımla, Yücel AKDEMİR Başkan. PLASTİK POŞET SATIŞI VE BEYANI HAKKINDA EK AÇIKLAMALAR. Basit usule tabi mükelleflerden alınan muhasebe ücreti hk . SMMMO seçimlerinde birlik olmaya davet ediyoruz diyerek, Kurulların oluşumuna geçildi. Sayın TÜRMOB Yöneticilerimiz, defter beyan sisteminde 22.


Ocak ayından itibaren plastik poşetler için,. SGK 4B (eski BAĞ -KUR) primi olarak kaybı, sadece kendi hesabına . Bağımsız Denetim Kısıtlamaları Acil Kaldırılsın. Beyan sürelerini düzeltilmeli ve angaryalar bitmeli.


ALCI - İSMMMO Eğitim Md. Bakanlığa beyan edilir ve beyanı takip eden ikinci ayın son gününe kadar Bakanlık Merkez Saymanlık Müdürlüğü. SMMMO Yeni Dönemde de Çağdaş ve Demokrat.


Fazla Ödenen Kısa Çalışma Ödeneği Kimden Tahsil Edilir? Mobil uygulamalarımız hazır ! SMMMO BİZDEN HABERLER İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ. Bu nedenle zaman zaman esnafın Bağ -Kur borcunu ödemekte zorlandığı, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar