12 Şubat 2019 Salı

Ds160 formu doldururken dİkkat edİlmesİ gerekenler

DS - 1formunda yapılan . Ds 1başvuru formu online. Forma son olarak başlamadan önce dikkat edilmesi gereken bir husus büyük İ ve Ğ gibi türkçe . DS formu doldururken kafanıza takılacak sorular ve dikkat etmeniz gerekenler. Kapı girişinde direkt kontrol ediliyor. Siteye girdikten sonra karşınıza çıkan form doldurma esaslar iyi irdelenmelidir.


Sizin başvurmanız gereken vize Bolarak geçiyor. Bu sayfadan online başvuru formunu doldurabilir , fotoğrafınızı ve e-imzanızı. Görüşme esnasında dikkat edilmesi gerekenler tüm sorulara açık, net ve kısa . Burada belirtmemiz gereken nokta, sıkı sıkıya seyahat planlarınızı yapmamanız. Formun doldurulmasında dikkat edilecek özellikler vardır.


Amerika Konsolosluğunda Dikkat Edilmesi Gerekenler. LÜTFEN DİKKATLE İZLEYİP bu formu videoda anlatıldığı şekli . Ancak ülke içinde de o kadar çok görülmesi gereken yeri var ki bunları. Başvuru ve Görüşme Sırasında Nelere Dikkat Etmemiz Gerekiyor ? Vize görüşmesi için. Green card başvurusu için doldurmanız gereken DS-2formu için. Formu doldurmak için Consular Electronic Application Center.


Bundan sonra yapmanız gereken gidiş öncesi hazırlıklarınızı tamamlayıp yeni maceranıza. Exchange Visitor Information System) formunu dikkatle okumalısınız. DS – 1formuna buradan ulaşabilirsiniz.


Fakat kol çantasının alınmadığına dikkat etmediğim için onu emanete bırakmak zorunda kaldım. Cüzdan kabul ediliyor fakat sanırım büyük kadın cüzdanlarına pek sıcak bakılmıyor. Siz basit çevrimiçi formumuzu doldurun , belgelerinizi yükleyin ve ödeme yapın.


EVRİMİÇİ BAŞVURU FORMU - GEREKENLER. Hayırsa park konusunda dikkatli olun. DS 1Formunun dikkatle doldurulması gerekir. En son onayı verdikten sonra formda tekrar değişiklik yapamıyorsunuz, buraya dikkat edin. Artık yapmanız gereken pasaportunuzun, formu doldururken belirlediğiniz PTT.


Eger ziyaret edilen ulkelerden birine giriste pasaport a giris cikis damgasi . VİZE GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN YANINIZA ALMANIZ GEREKEN BELGELER:. Renkli veya siyah beyaz çıktı alabilirsiniz ancak renkli almanız tercih edilir. Gereken tüm dökümanları göndermemeniz durumunda randevu gününüzde. Elektronik olarak formu doldurduktan sonra formun çıktısını almanıza ve bize göndermenize gerek yoktur;. Bazı durumlarda konsolosluk görevlilerince bu evraklarınız kontrol edilmek istenebilir veya ek.


Doldurmaya başlanan vize başvuru formuna gün içerisinde geri dönük . Aksi takdirde başvurunuz kabul edilmez ve yeniden başvuru yapmanız . Talep edildiğinde gösteremeyeceğiniz belgeler, başvurunuzun reddine sebep . Hemen arayın veya başvuru formunu doldurun. Ev ve yazışma adresinizin de kontrol edilmesi hayli önemli çünkü pasaportu elden değil PTT kargo . VİZE BAŞVURU FORMUNA EKLENECEK FOTOĞRAFTA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR. Getirmeniz gereken fotoğraf vesikalık fotoğraf standardında değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar