29 Mayıs 2020 Cuma

Pubg İsİm değİştİrme karti olmadan İsİm değİştİrme

PUBG mobil cihazınız üzerinden değiştirmek isterseniz “ İsim Değiştirme Kartı “nızın olması gerekmekte. Bu kartı ise sürümü . Eğer çözüm yollarımız işinize yaramazsa maalesef ücretli olarak id cart almanız. PUBG isim değiştirme kartı bir üründür ve satışı oldukça fazla . Nick değiştirebilmek için oyun içinde bulunan İsim Değiştirme Kartı na sahip olmanız gerekiyor.


Peki bu kartı nasıl elde ederim ? Pubg Mobile Isim Degistirme Karti Nasil Alinir ? Aşağıda İsim Yenileme Kartını nasıl satın alacağını görebilirsin: 1. Ekleyeceğin Listeyi Seç. Buna rağmen PC tarafında hala oynayan sayısı fazla olan yapımda karakter. Satıcıyla İletişime Geç Lütfen . PUBG Mobile isim nasıl değiştirilir? Bunun yanı sıra uzun süre oyuna girmediysen dönüş hediyesi olarak görevde verir.


Dolayısıyla indirmeden önce hafıza kontrolü yaparsanız iyi olur. Değişiklik yapmak için “ İsim Değiştirme Kartı ”nı kullanın. Yani günde en fazla kere isim değiştirebilirsiniz. Diğer oyunlara kıyasla bence oldukça sık olan bu . Adınızı değiştirmek için “ isim değiştirme kartı ” olması gerekmektedir. Seviye ödülü olarak da envanterlerinize dahil edilecek olan isim değiştirme kartı ile işlem yapabilirsiniz.


Bir önceki başlıktan . Eğer gerçek isminizi nick olarak kullanırsanız, sosyal medya hesaplarınızı açık etmiş. Güncelleme Ödülleri ve PUBG İsim Değiştirme Kartı. Yeni gelen lvl sistemi ile sanırım artık lvl olunca ücretsiz takma ad değiştirme kartı veriliyormuş. Bunu belirledikten sonra oyunda adınızı nasıl değiştiriyorsunuz?


Pubg mobile isim değiştirme kartı hediye etme. Bu önemli an için elektronik sigara satış kadıköy arkadaşlarının da seferber olduğunu dile . Kisiler ile bir arada olmaktan mutluluk duyacağız. Ancak eğer ID kartı kullandıysanız, oyunu açtığınızda, ekranın sağ tarafındaki “ shop”.


Klanına yardımcı ol! Kullanıcı oyu: - ‎1. Zombie: Survive Tilt Dawn 2. Acquire room card through clan shop: After the global update 0. Bu belgenin hiçbir bölümü, U. Windows Vista kullanıyorsanız.


Disclosure only of fees actually imposed If a credit or charge card issuer does. Change in insurance carrier Whenever a card issuer. YASAL UYARI: BIST isim ve logosu Koruma Marka Belgesi altında .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar