12 Mayıs 2020 Salı

İtalya tur blog

Komisyon, konut tahsisi talebinde bulunan adayların müracaatlarını. Eşi veya ailr fertlerinden birinin geliri olup başvuru formuna ilgili gelir belgesini eklemeyenlerin lojman tahsis talepleri değerlendirmeye . ISYURTLARI TARAFINDAN GÖNDERILEN BASILI EVRAK TALEP FORMU. Yeterli lojman bulunmaması halinde talep edenler . Yapılan itirazlar neticesinde kesinleşmiş listeler aşağıdaki gibidir.


Müdürlüğümüze ait olan toplam 1lojman dairesi bulunmaktadır.

Aşağıda verdiğim bilgiler dahilinde lojmanda ikamet ediyorum. Tahsisi yapılan lojmanlar için tahsis süresi sonuna kadar değişiklik talep edilemez. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü. Yönerge için tıklayınız. Yeteri kadar görev tahsisli konutun olmaması halinde konut tahsisi talebinde.


Cumhuriyet Başsavcılarına puanlarına bakılmaksızın öncelikle lojman tahsis . Kendisine lojman tahsis edilen personelin, lojman yakıt yönetimi tarafından belirlenen yakıt,. Başvuru formunu indirmek için tıklayınız. Mali İşler Daire Başkanlığı.

Formlar ve Dilekçeler. DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı . Cetveli için tıklayınız. LOJMAN TALEP DUYURUSU. Lojman Tahsis Sıralaması Tahsisli puan sıralaması lütfen tıklayınız.


Kütahya Dumlupınar . Vefat ve Başsağlığı. Yangın Önleme ve Söndürme . Lojman talebinde bulunacak tüm akademik ve idari personelin,. Lojman başvurusu yapmak ve başvuruları görmek için tıklayınız.


Konut Tahsis Komisyonu tarafından ad çekme yolu ile konut tahsisi yapılır. Belirtilen tarihlerden önce yapılan lojman başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. KONUT TAHSİS TALEBİ VE . Tahsis edilecek daireler için ekli dosyayı inceleyiniz. Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi ( bağlı bulunulan birimden ya da aşağıdaki bağlantıdan belgenin boş hali indirilebilir. ) 2. Kanunun nci maddesinin.


Akademik ve İdari personele tahsis edilecek lojmanlar tahsis oranlarına göre Konut. FORMU DOLDURURKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar