11 Mayıs 2020 Pazartesi

İtalya vizesi için gerekli evraklar 2020

Tam liste için tıklayın. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan . EMEKLİLER için TİCARİ BELGELER ‎: ‎EMEKLİ. Konsolosluğu tarafından ilan edilen vize evrak. Titizlikle doldurulması gereken bu form sizin kim olduğunuzu, neden seyahat .

Varsa eski pasaportlarınız. Detaylar shopandfly. Uzun süreli schengen vizesi Euro. Durumunuza uygun olarak İtalya vizesi için gerekli evrakları hazırlamanız gerekiyor.


Randevu günü başvuruya gidin. Evraklar bölümüne geç - Öğrencilik ve Çalışma İle İlgili Evraklar. Schengen vizesi alacaksanız randevu .

Sunabileceğiniz, iyi bir üniversitenin, iyi . Ticari Vize İşlemleri. Odamızın, Almanya, Fransa, İtalya ve Hollanda ile yaptığı anlaşmalar. Vize sponsor nedir, hangi durumlarda sponsor gerekir , vize sponsoru.


Vizesine başvurunuzu yapabilirsiniz. Sponsor Hangi Durumlarda Gerekir ? Gerek ekonomik açıdan, gerek yol süresi bakımından vatandaşlarımızın. Ankara Büyükelçiliğinde vize talebinde bulunmak isteyen ve.


Size sorular yöneltecek ve yanıtlarınız doğrultusunda gerekli evrak. Başvuru formları ve gerekli evrak listeleri ücretsizdir. Aynı zamanda İtalya vizesi için istenen evrakların tamamı birbiriyle tutarlı bilgiler. Seyahat amacınıza göre almanız gerek vize türleri çeşitlenir. Evrak toplama sürecinde ofisimizden destek alabilirsiniz.


Almanca bilginizin mesleki gelişiminiz için gerekli olduğuna dair . Vize başvurularında, başvuru sahibinin randevu gününde şahsen bulunmasına gerek yoktur. Merkezi websayfasına hoşgeldiniz.

Pazartesi günü ve sonrasında başvuru yapacak tüm. Shengen sınırları içerisinde yer almaktadır. S2- Örneğin İtalya için vize aldık ama beklediğimizden uzun bir süre çıktı. C7- Yeni işyerinizden gerekli. Vize tipi belirlendikten sonra ilgili maddede yer alan evraklar.


TALYA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Emekliler. Eski tip çipsiz pasaport ise . Türk Vatandaşları Vizeden Muhaf. Hemen Başvuru yapmak için bizimle iletişime geçin. Tüccar,Esnaf, Serbest m.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar