25 Mayıs 2020 Pazartesi

Modem adını değiştirme

Bu How sana kablosuz ağ adını nasıl değiştireceğini öğretir. Bunun için tarayıcından modem ayarlarına erişmen gerekecek. Modemin açık olduğundan emin . Eğer sizin modeminiz zyxel modem değilse çok problem olacağını düşünmüyorum. Zaten modemlerin arayüzleri hemen hemen aynı.


Modem adını değiştirme

Bu bilgiler cihazınızn altındaki etikette yazılıdır. Xp kullanıyorsanız Denetim masasında “ağ bağlantıları”, . WİFİ şifre değiştirme işlemi modemin arayüzüne girerek yapılır. Kullanılan farklı modemler ya da internet sağlayıcılarına rağmen şifre değiştirirken . WiFi hakkı verebilmesi için toptan şifre satışı, IGA.


Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım takip edebilirsiniz. Karşınıza gelen ekranda web ara yüzü kullanıcı adı şifresini yazınız, fabrika ayarlarında web ara yüzü kullanıcı adı vodafone şifresi vodafone dur. TP-Link Wifi Şifresi Nasıl Değiştirilir?


Modem adını değiştirme

Eğer ADSL ya da VDSL hizmet şifrenizi modem ara yüzüne girerek ilgili alanlara girmediyseniz herhangi bir web sitesine erişmeyi denediğinizde otomatik . CBW-38Gmodemde SSID (kablosuz yayın adı ) nasıl değiştirebilirim? Kablolu veya kablosuz olarak . ADSL kullanıcı adı ve şifremi nasıl öğrenebilirim? Turkcell superonline kullananlar için modem wifi şifresini değiştirmeyi. Kullanıcı adı bölümüne admin, şifre bölümüne ise superonline yazıyoruz. SSID KABLOSUZ YAYIN ADI DEĞİŞTİRME.


Biz de kolaydan zora doğru maddeler halinde modem şifresi değiştirme işlemlerini. Wireless Şifre değişimi ile ilgili videolu anlatımları bu sayfada bulabilirsiniz. Mercusys modem arayüz kullanıcı adı şifresi nedir kurulumu nasıl yapılır. DNS girme, Wi-Fi kanal değiştirme ve VPN.


Benim modemin arayüzüne bağlanmak için 192. Görünün web browser de modem arayüzü modem şifremizi giriyoruz. Daha önce modem arayüzünün şifresini değiştirdiniz ve hatırlamıyorsanız, modemin üzerinde bulunan ufak reset tuşuna bir süre basılı tutarak . Açılan modem arayüzündeki giriş sayfasına Kullanıcı Adı “admin” ve parola. Gelen ekranda modem arayüz şifresini değiştirmeniz istenecektir. Evdeki Wi-Fi Bağlantısının Güvenliği İçin Kritik Adım.


AdıAçılan sayfada “Kullanıcı Adı ” ve “. Ancak bunu değiştirmeniz iyi bir fikirdir. Ağınız daha güvenli . Bu ekrana modem şifrenizi yazın. Eğer belirlenmiş bir şifreniz varsa ve hatırlayamıyorsanız modem. Bu işlem sırasına gelin göz atalım.


Bir web tarayıcısının adres çubuğuna “ 192. Git ya da Enter yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar