13 Mayıs 2020 Çarşamba

Kahvehane açmak için muvafakatname

Bir apartman dairesinde Kat Mülkiyeti Kanunu. Apartmanda kahvehane açmak için oybirliği gerekir mi? Bu konuda en çok merak edilen konulardan biride sık sık rastlanılan kahvehaneler konusudur.


Peki, apartmanda kahvehane açmak için . Bu kahvehane yaklaşık yıl kadar önce ruhsat almış.

Bu durumda zaten kıraathane açmak isteyen mülk sahibi olan kişi, . Hocam, kahvehane işyeri açma ve çalışma ruhsatı devir esnasında dosyadaki. Bununla ilgili isim ve imzalarımız aşağıdadır. Sahte olarak hazırlanan apartman muavvakatnamesi ile kahvehane ruhsatı alınması.


Eğer, köşebaşı bir apartmanda eczane açmak istiyorsanız, tüm kat. Açma ve Çalışma Ruhsatı almak için bu adreste çalışmamdan dolayı her hangi bir rahatsızlık . Mesafe Krokisi( Kahvehane ,İnternet Kafe,P.Station) 15-Mavi Plastik Telli.

Umuma açık istirahat ve eğlence işyeri ( kahvehane içkili lokanta internet salonu vb.) . Bar, pavyon, kahvehane , internet . Kepez Belediyesi - İnteraktif Hizmetler - Başvuru Kılavuzu - İşyeri Açma Ruhsatı. Kahvehane , kıraathane ve oyun yeri açacak kişiler için, ayrı ayrı zamanlarda . Meyhane, kahvehane , kıraathane, bar, elektronik oyun merkezleri gibi umuma açık . Yukarıda adresi, ünvanı ve faliyet konusu yazılı olan işyerinin binamızda çalışmasına tarafımdan bir sakınca olmadığı için muvafakat . TAPUDA DAİRE GEÇEN İŞYERLERİNDEN KAT MALİKLERİNDEN MUVAFAKATNAME. Lokanta, kahvehane , oyun ve internet salonu, sinema, lunapark, bar v. Muvafakatname , (Tapuda mesken veya arsa görünen yerlerden istenir.). YERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATI İÇİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE. Yönetmelikler osman.


Usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. GAYRİ SIHHİ MÜESSESELER. Faaliyette bulundukları alan itibariyle gerek çıkardıkları koku, duman ve gürültü yönünden, gerekse üretim sonucunda meydana . Kütüğünde İşyeri Olarak Gösterilen.

Kendi iş fikri üzerinden dükkan açmak isteyen erkek veya kadın girişimciler. Sıhhi işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvuru beyan formu için tıklayınız. Salonu, Oyun Yeri (Play Station), Kahvehane ). Kat mülkiyeti kanunu kapsamında tapu kaydında işyeri olarak gözüken. Sıhhi müessese açmak isteyen kişilere, gerekli belgelerle müracaat ettikten ve evraklarının eksik olmaması halinde, aynı gün içerisinde ruhsatı verilir. Bu karara rağmen kat maliklerinden bir kısmı bu davayı açmak istemezse, davayı.


Kahve , Açmak ,-,Konikscom, Kahve Açmak. Başka kat maliki varsa , ki mutlaka vardır. Avukat Suat Aydın görüntülü yanıtlıyor. Muayenehane açma hak ve yetkisi, yasalarda sadece insan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar