12 Nisan 2019 Cuma

Iq testi yap

Iq testi yap

IQ testi ile zeka becerilerini ölç, sonuçları hemen öğren. Aykü değil, iq test. Gerçek test nasıl yapılır incele. CRETSİZ zeka testi yap , sonucu anında öğren. IQ ve zeka testleri özellikle internette oldukça popüler.


Iq testi yap

Bu testimiz kendisine IQ ( aykü#129315;) testi yapmak isteyenler için birebir. Kendinizi sınamanın . Eğer sonucu merak ediyorsan;. Bakalım sizin zekanız hangi bilgileri veriyor. Farklı testler ve teknikler sayesinde zeka seviyesini ölçmek mümkündür.


Zeka Ölçülebilir mi? Ancak zeka testi yüzde yüz kesin bir sonuç . Uzmanlar tarafından hazırlanan en yeni IQ testleri. Her test edilen kendi adı ve IQ değeri belirtilen bir sertifika alır.


Iq testi yap

IQ seviyenizi hiç merak etmediniz mi . Kullanıcı oyu: - ‎8. Beyin yakan sorular, düşündüren cevaplar. IQ testimizi uygulayın ve zekâ seviyenizi hemen öğrenin! IQ testlerine aşina olan ve bu testlerde sık sık kendisini deneyip, bunun üzerine çalışan insanların IQ puanları, zeka seviyesi kendisi ile aynı olan . Görsel-Mekansal: Grafiksel şablonları, benzerlikleri ve görselleri kavrama.


Emotional Intelligence Quotient - Duygusal . Peki sorular sizi de zorlayacak mı? Resme tıklayarak ilerleyebilir . Hangi kelime uymuyor? O zaman ne kadar akıllı olduğunu bileceksin. Bir tenis raketi ile bir topun toplam fiyatı 1. Raket toptan dolar daha pahalı. AKLINIZIN LİMİTLERİNİ ZORLAYAN ZEKA TESTİ.


Iq testi yap

Testin soruları şöyle: 1. Bilimsel çalışmalar bulmacaların ve zeka testlerinin beyin fonksiyonlarının çalışmasını desteklediğini. Soru class=ngg-singlepic . Size verilmiş olan cevaplandırma süreniz. Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen giriş yap. Yüzlerce zeka oyunu , mantık testi ve bulmaca arasından dilediğini seç, soruları cevapla ve sonuçları gör. HT Akıl Oyunları sayfasında herkese göre bir test var!


BEBEKLERDE ZEKA TESTİ Doğum öncesinden itibaren anne babaların en çok merak ettiği şey bebeklerinin zekasıdır. Bu nedenle hamilelik döneminde bebek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar