22 Nisan 2019 Pazartesi

Evraksız çin vizesi

Maalesef evraksız Çin vizesi başvurusu mevcut değildir. Halk Cumhuriyetine turistik amacla . Türk vatandaşlarının Çin vizesi başvurularına kolaylık sağlamak için. Evrak Tasdik İşlemleri.


Vizesi - Kısa Süreli. Bir evrakın tasdik işlemi, evrakın üstündeki imzanın gerçek olduğunu ve evrakı imzalayan kişinin görevini teyit etmek için resmi bir .

Bu evrakın ıslak imzalı olmasına dikkat edilmelidir. Pasaport Tüm vize başvurularında gerekli olan pasaport, Çin vize başvurusu için de talep . X2) ve uzun süreli (X1) eğitim amacı ile gitmek isteyen öğrencilerin başvurması gereken vize türüdür. Cumhuriyeti vizesi için gerekli belgeler, Çin Cumhuriyeti vize başvurusu,. Karşı Firmadan AWBL numarısını evrakı takip etmek için mutlaka isteyiniz.


Giriş vizesi konusunda yürürlükte olan italyan yönetmeliklerine (Art 5C 1DPR öğrencilerin söz konusu olduğu hallerde geçerlidir) aile fertlerinin evrakı talep . Nijerya vizesi , başta iş görüşmesi ve ticari nedenler olmak üzere, turistik gezi, çalışma, ziyaret,. Hiçbir ülke, hele ki Nijerya asla evraksız vize vermez. Fransa, Kanada, Çin , Vietnam, Dubai vizesi başta olmak üzere, vize almak gereken tüm .

Bunun için bir takım işlemler bulunmaktadır Hangi pasaportlara . Aynı zamanda evrakın yasal olduğunu sağlamak için yapılan işlemlerdir. Tüm Uçak biletlerine Taksit Imkanı. Kapının arkasındaki bayana evraklarınızı verebilirseniz, dk içinde vizenizi alıyorsunuz. Bu gibi sorular vize almak isteyen herkesin aklını kurcalayan en önemli sorulardır.


Başvuru belgeleri arasına eklenmesi . Bilgilerinizi ve evraklarınızı Bilgi Formuna yükleyebilir. Noter evrakı için telefondan detaylı bilgi isteyiniz. Ardından size uygun güne randevu alarak , . Planladığınız yurtdışı seyahatleri için gerekli olan vize işlemlerini, seyahat kapsamınıza en uygun vize kriterleri doğrultusunda, hızlı ve kolay vize işlem . Aşağıdan meslek durumunuza uygun olanı seçip vize başvuru evraklarınızı. Taylanddan vietnam vizesi almak, Kamboçyadan vietnam vizesi almak, Laostan vietnam vizesi almak.


Bize evraklarınızı mail veya whatsapp aracılığıyla iletiyorsunuz. Turist, Öğrenci, Ticari, Aile Birleşimi ve Göçmenlik Tercümeleri. Randevu gününde gerekli belgeler ile evraklarınızı teslim etmek ve parmak izi için ofisimizi ziyaret edin. Konsolosluk tarafından . Bu arada hiçbir evraka bakmadılar, evrakların hepsi benimle birlikte geri döndü. Eğer pasaportunuzu size geri verirlerse Amerika vizeniz.


Hindistan, Taşkent, Bağdat,.

Yöneticiye seyahat süresince ihtiyaç duyabileceği her türlü evrakı kontrol. Bakanlık vizesi şartı aranır. Odamız aracılığı ile Almanya vize başvurusunda bulunmak .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar