30 Nisan 2019 Salı

Idata diyarbakır

Mobil Başvuru Ofisleri Hakkında. Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. DATA Türkiye Yetkili Kurumu Bulunan İller. Almanya Schengen Başvuru Hizmeti Şehrinize Geliyor.


Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası DTSO bir ilke daha imza attı. DATA , rezervasyon sistemlerini kullanıma açtı. DATA Randevu işlemleri ve başvuru işlemleri tarafımızca.


Danimarka tarafından temsil ediliyor), Vfsglobal. Letonya, Vfsglobal. Lihtenştayn (İsviçre tarafından temsil ediliyor), TLScontact. Data , Konsolosluk vize ve vatandaşlık işlemlerini vekaleten yürütme görevini üstlenmiştir. Kütahya, Düzce, Eskişehir, Bolu, Bartın, Zonguldak, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale, Yozgat, . Aile birleşimi vizesi randevuları için İDATA adlı şirket aranmalıdır.


Idata diyarbakır

Dtso Ve İdata Arasında İmzalanan. Diyarbakýr Ticaret ve Sanayi Odasý ve iDATA arasýnda imzalanan iþbirliði protokolü kapsamýnda Almanya . Parmak izi işlemi için her başvuru sahibinin şahsen İdata şubesine gitmesi . Otobüs firmalarını karşılaştırın, biletinizi online satın alın. Rota Adı, Ortalama Fiyatı, Günlük Sefer Sayısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar