19 Nisan 2019 Cuma

Hugin aylik z raporu alma

Hugin aylik z raporu alma

Kırmızı tuşa basılır ,ekranda cihaz menüsü çıkar,sağ yön tuşu ile z raporu menüsüne. Z Raporları 1-Gün Sonu işlemi ekranında bir kez Giriş tuşuna basılarak gün sonu alınır. Gün sonu işleminden sonra Z Raporu için uyarı mesajı . Yazarkasa pos otomatik z raporu gün sonu raporu alma - Duration: 3:12. Unsubscribe from DİJİTAL. MURBAY ELEKTRONİK SAN.


Hugin aylik z raporu alma

AYLIK-Z-RAPORU volkanates. HUGİN ER-2SAAT GERİ ALMA. Not: Ekranın sol alt köĢesinde „=‟ . No found for: Yazarkasa.


Elekronik jurnal hafıza kartlı . ER-350N, sizin rahat ve kolay anlaşılabilir raporlar almanıza olanak tanır. Hugin ER-2Yazarkasa. Yazar kasa göstermek zorunda olan mükelleflerin bilmesi ve yapması zorunlu . Masada ödeme alma işlemleri şuan için yapılamamaktadır. Aylık Z Raporu Nedir Aylık Z Raporu Alınışı Z Raporu Nedir?


Hugin aylik z raporu alma

Günlük kümülatif satış raporlarını GİB in istediği kriterlere göre E-ortamda göndermeleri gerekmektedir. Yeni Nesil ÖKC lerden bilgi fişi düzenlenmesi gereken durumlar nelerdir ? Saati geri almanız için ilk önce Z GÜNLÜK RAPORU almalısınız. Sayaçtan Sayaca Rapor. Tarihten Tarihe Rapor.


Satış noktası veya satın alma noktası, perakende satış işleminin. REG konumunda satış sonucu NAKİT olarak ödeme yapmak için kullanılır, X konumunda GÜNLÜK MALİ RAPOR okumak için kullanılır, NAKİT Z konumunda. Z raporunu unutmayın. Müşterilerinizden aylık Gsm iletişim Hat . Arıza halen daha z raporu alamıyorsanız yetkili servis araması yapınız. CİHAZIMDA SERVİS ŞİFRE YAZIYOR NE YAPMALIYIM?


Download BEKO 300TR. Satıcı firma pos özelliğinden kaynaklandığını şaka gibi söyledi. HUGIN VX6OTOMATİK Z . Anahtar KSYR tuşu ile ok işaretini Z konumuna getiriniz. Nakit tuşuna bir defa basınız.


Ayın ilk ve son gününün Z sayaç numarasını . Aksi halde ekranda “ Z - RAPORU ” hata mesajı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar