4 Ekim 2018 Perşembe

Sürekli form fatura kağıdı

Tahsilat makbuzu, irsaliye, fatura gibi sıklıkla kullanılan belgeler için en uygun baskı formudur. FİYATLANDIRMA İÇİN GEREKLİ . Kurum ve kuruluşlar, irsaliye ya da fatura kesmek amacıyla sürekli form kağıtları kullanırlar. Bu kağıtlar , iki yanı delikli olarak üretilmekte ve kağıtlar arasında . SÜREKLİ FORM KAĞITLARI.


Bilgisayar çıktısı alabilmek için, yazıcıya takılan iki tarafı sıra delikli, zikzak katlanan ve birbirine ekli, bilgisayarla uyumlu kâğıt.

Tıkla, en ucuz sürekli form fatura seçenekleri uygun fiyatlarla ayağına gelsin. Bu düzeneğin kullanıldığı sistemlerde fatura , irsaliye ve benzeri . Yapılan iş karşılığında müşterinin borçlandığı tutarı göstermek üzere, malı satan veya işi yapan tarafından düzenlenerek müşteriye verilen belgeye fatura denir. Talep edilmesi halinde kalın gramaj kağıtlara da baskı yapabiliriz. Ayrıca barkodlu sürekli form fatura -irsaliye ve irsaliyeli fatura üretiyoruz. Kağıt Cinsi : Otocopy.


Renk Farkı : TL. Nokta Vuruşlu, Traktör kağıt tipi yazıcı kullanan, kendinden karbonlu kağıtlara bir defada fatura çıktısı yapmayı düşünen .

Seçenek: Farklı özelliklere sahip işleriniz için irtibat kurunuz. Mopak markalı sürekli form bilgisayar kağıtları , stoktan hızlı gönderim avantajıyla sipariş verebilirisiniz. Umur markalı sürekli form kağıdını kantar fişi ve kurumların çeşitli belge ve formların çıktılarını almak içi . Yazici uzerinden de yapmaniz gereken bir kagit ayari vardir. Evraklardan faturalarınızı nokta vuruşlu yazıcılardan yazdırmak üzere kullanılan sürekli biçimde geçen fatura kağıdı çıktısına sürekli form fatura.


Böylelikle otokopili kağıtlar kullanılarak maliye anlaşmalı matbaalar sürekli form fatura , sürekli form sevk irsaliyesi, serbest meslek makbuzu, . Antetli kağıt , kartvizit, dosya, kullanım kılavuzu, fiyat listesi, tutkallı bloknot gibi kurumsal . Genel olarak bilgisayar ile uyumlu çalışan formlar saat okunduktan sonra da giriş yapılarak fatura çıktısı alınan kağıtlar da sürekli form grubuna . Elde yazmaya uygun olan otokopili kağıt üzerine baskı alınır. Kazanılan paranın kağıttan değil kağıdın en iyi işlenmesinden kaynaklandığını biliyoruz ve bu. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Bu evraklar tamamlanıp, incelendikten sonra . Fatura İrsaliye, FFİ03. Basım sektöründeki ilk faaliyet alanımız olan sürekli form üretimi kapsamında bugün, ayda ortalama bin ton kağıt işliyoruz. Antalya´da hizmet vermekte olan firmamız, sürekli form baskı hizmeti sağlamaktadır.


Detaylı bilgi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. FATURA ( Sürekli Form );.

Aradığınız kriterde ürün bulunamadı . Mersin Form Matbaa. Home Ürünler Category: Sürekli Form. Gösterilen sonuç sayısı: 1. Varsayılan Sıralama, En çok incelenene göre sırala.


Pirintaş Basım Sanayi ve Ticaret - Sürekli Form , Ofset Baskı, Etiket, Ambalaj Dolum, Rulo Ürünler, Pos Rulo, Etiket Ambalaj Dolum ve Matbaacılık Hizmetleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar