26 Ekim 2018 Cuma

Adres patent telefon

Sadece bilgilerinizi gönderin, en kısa zamanda sizinle iletişim kuracağız. Mahmutbey İş Merkezi No:K:6. Adres Patent , Istanbul, Turkey. Uzayda yerçekimsiz sıradan bir gün.


Intellectual Property Law Firm in Istanbul, Turkey. Lisans veya devir verilmek istenen patent, faydalı model veya tasarım korumalı teknolojilere ilişkin bilgilere.

ADRES PATENT MARKA VE FİKRİ HAKLAR LTD. Bağlı bulunduğu satış yöneticisi ile birlikte bir ekip olarak çalışacak portföyündeki müşterileri ve potansiyel yeni firmaları arayıp bilgilendirip telefonda. Kurumsal İlişkiler Direktörümüz Sn. Mekatronik Mühendisliğinde patentin yeri, patent eğitimi ve birlikte. Kişinin kendisi tarafından verilmektedir.


Global Brand Database. Microsoft teknoloji şirketi üretmiş olduğu katlanabilir telefon için almış oldu. No:2 Kadıköy, İstanbul, Türkiye.

Pzt-Cum 08:30–18:30. TÜBİTAK Marmara Teknokent A. MERKEZEFENDİ-DENİZLİ - MARKA VE PATENT TESCİL. Sabancı Üniversitesi Tuzla Kampüsü.


Patent and Trademark Office Decision to Deny Request for Inter. ALBA ETİKET REKLAM ELEKTRONİK YAZILIM . Avrupa Patent Bürosu, Marka Tescil, Patent Tescil, Endüstriyel Tasarım Tescili,. Vekili olarak tanıtan yetkisiz kişilerce, başvuru veya tescil sahiplerinin telefonla. Marka ve Patent Tescili için Profesyonel Bir Ekip mi Arıyorsunuz ? Samsunda silah, telefon vb ürünler üretildiğini bilmiyorsunuz herhalde.


Nokia patent inquiries. Her hakkı saklıdır. Company registration no: . Telefonaktiebolaget LM Ericsson. Akıllı telefonlardan sonra evdeki saatten, depremde can kaybını önleyen betona.


Elmaslı Telin Tel Kesme Makinasına Bağlanması: Sondaj makineleri ile delinip kesiştirilen yatay . SOKAK NO:ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ. LETİŞİM BİLGİLERİ: a.

Neue Helvetica is a trademark of Monotype Imaging Inc. All of Your Favorites. Exela Technologies Announces Issuance Of Patent To Streamline Document. How did you hear about Exela?


SGK İl Müdürü Nurten . Araştırma ve Proje Geliştirme Koordinatörlüğü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar