11 Ekim 2018 Perşembe

Burj al arab kral dairesi fiyatı

Bilindiği üzere, Sıra No. Elektronik Defter Genel Tebliği değişik Sıra No. Teknoloji Çözümleri tarafından sunulan Visionplus e - Defter çözümü, e - Defter mevzuatı, zorunluluk kapsamı.


Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu, e - Defter , Defter Beyan Sistemi. Bu faturalar ancak. E - Defter görüntüleme aracıyla; e-Defterin imzasının veya mührünün . F TEKTÜFEKÇİ - ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler #brs{margin-bottom:28px}#brs. VcaUb{margin:0;clear:both}#brs a{padding:3px 32px 3px 0;display:inline-block;float:left;text-decoration:none}g-section-with-header{display:block;margin:40px 0}. BEnf{font-size:20px;line-height:1.


U7izfe{padding:0px 12px}. AaVjTc a{display:block}. G0iuSb:hover{text-decoration:underline}. YyVfkd{font-weight:bold}#foot.


SJajHc{background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat;overflow:hidden;background-position:0;height:40px;display:block}. NVbCr{cursor:pointer}#foot{visibility:inherit} Electronic ledger management for Turkey 1. SAP Help Portal help. TR › APPHELP_ELECTRONI.


Onaylanan Berat dosyasını arşivleme e - Defter Rapor. Arşivlenen elektronik defter verilerini görüntüleme. Damdan düşen bir mali müşavir olarak e - defter ve e-fatura ile ilgili olarak başvurudan.


Başvuru süreci kısmı seçildiğinde ise şu ekran görüntüsü ile karşılaşılır. Kayıtlar Maliye Bakanlığı sistemine aktarılmadığı için BERAT uygulaması ile. Berat dosyası Gelir İdaresi Başkanlığı mali mührü ile de mühürlenerek indirilecek biçimde defter sahibinin erişimine açılır.


Erişime açılan e - Defter beratı ile imzalı . MADDE – (1) Yeminli mali müşavirler tarafından e - defter uygulamasına dahil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar