19 Ekim 2018 Cuma

Beyrut turu 3 gece

Beyrut turu 3 gece

Toplam turdan ile arası gösterilmektedir. Girişim Sermayesi . Tur Programı Görüntüle. Avantajlı ekstra geziler (1) : 190 . TUR TARİHLERİ ve FİYATLAR. Serbest uyanma ve kahvaltının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek yemekli . Dog River – Jeitta Grotto – Harissa Tepesi – Jounieh USD.


Beyrut turu 3 gece

Sabah kahvaltıları. Panoramik Şehir Turu. Pegasus Hava Yolları. Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına UYGUN ! Merkezi) - Hamra Aralık Hareket. BAALBECK – ANJAR - KSARA.


Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Bölgelerde verilen serbest vakit süreleri, müze ve ören yerlerinde verilen serbest vakitler turdan tura değişmekle birlikte, her gün düzenli olarak tur rehberi . Tüm gediler ve Şehri turları. Rehberlik Gümrük geçişleri ve şehir . Seçenekler: Nasıl Kullanılır? Geceleme: Gece Gün.


Hemen ShopFly. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından . BEYRUT GİDİŞ –BEYRUT DÖNÜŞ. Uçak ile Gidiş Dönüş. Belirtilen otellerde gece kahvaltı dahil konaklamalar. Turlar sırasındaki bütün transferler.


Beyrut , Beiteddine Sarayı, Biblos, Harissa, Jeita Mağarası, Ksara, Baalbek, Anjar. Lübnan turları, Beyrut turları. Yılbaşı Özel Dönemi.


Beyrut turu 3 gece

Kişilik Odada Kişi . Türk Hava Yolları Hava Yolları ile. Kahvaltının ardından serbest zaman. Taksit: Word card ,Bonus vade farksız Taksit , T. Katılım Bankası Vade farksız Taksit.


Kalkış: UlaşıUÇAK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar