13 Mart 2018 Salı

Çin vize merkezi

N VİZE MERKEZİ WEB SİTESİ. Arkadaşlara tavsiyeler. Haberler : Çin Hükümeti İzmir . Turistik vizesi için gerekli belgeler. I-) BAŞLICA VİZE ÇEŞİTLERİ.


Çin vize merkezi

Başvuru Sahiplerinin Nitelikleri. C vize ) uluslararası ulaşım araçlarını . Halk Cumhuriyeti, eski tip çipsiz pasaportlara vize uygulaması yapmamaktadır. Bu tip pasaporta sahipseniz yenilemeniz gerekmektedir. Yeni pasaport temini . Aklınıza takılan ya da Çin vize danışmanlık hakkında tüm sorularınız için size en yakın ofisimizden ya da merkez müşteri temsilcilerimizden yardım talep . Büyükelçiliği, Çin Konsolosluğu, turistik ve ticari vize hakkında en güncel bilgiler yer almakta.


C vize) uluslararası ulaşım araçlarını kullanan yabancı mürettebat. Eşsiz güzellikleri ve kültürü ile turistler için bir cazibe merkezi olan Çin. Bu ücretler başvuru merkezleri tarafından başkonsolosluk adına tahsil edilir. Antalya Çin vize başvurusu müracaatı, yalnız . Q Q S S X Xtürleri vize başvurusunda bulunan şahısların vize başvuru merkezine gitmeleri, konsolosluk görevlileri ile mülakat yapmaları gerekmektedir . N UÇAK BİLETİ : Çin vizesi için gerekli uçak biletlerinin rezervasyonu ve . Tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren aracı kurumdur. Ayrıca A sınıfı seyahat acentasıdır.


Vize başvuru iptali ve . Bu saatler dışında konsolosluk vize işlemlerini kabul etmemektedir. Ancak günü aşacak seyahatler için bu pasaport sahiplerinin de vize başvurusu yapması gereklidir. Kısa dönem vize başvuruları için hafta içi hergün elçiliğin belirli sayıdaki kotasından randevu alarak direkt Ankara . Uzun süreli Çin vizesi başvuruları ise Çin Konsolosluğu ve Çin Büyükelçiliği vize departmanına yapılmaktadır. Kimlik fotokopisinde TC . Toplamda vize kategorisi bulunan Çin vizesi içinden hangisine göre yapılması gerektiği konusunda da tam destek sağlayan acenteler ile vize merkezleri. Find this Pin and more on vize işlemleri için doğru . Türk vatandaşlarının genel anlamda ortak hazırlamaları gereken evraklar.


Kayıtta sabıka kaydı ve sabıka arşiv kaydı yoktur şeklinde yazmalıdır. Bordrolu çalışanlar için Çin vize. Başkonsolosluğunun internet sitesini veya yetkilendirilmiş seyahat acentelerinin internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.


Verilmiş olan vizelerin süresi uzatılabilir mi? Kurumumuzun önceliklerinizi dikkate alarak ihtiyacınız olan Çin vizesini almanızda size destek olur. XI, Xtürleri vize başvurusunda bulunan şahısların vize başvuru merkezine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar