27 Mart 2018 Salı

K belgesi olmayan araçların cezası 2019

K belgesi olmayan araçların cezası 2019

Geçici Durdurma, İhtar, Uyarma, İptal, Para. Tehlikeli madde sorumluluk sigortası ve gerekli belgeleri ibraz etmeme cezası. Kanun: Madde - ( k ). Oturma yerleri ve görevli olmayan personelin taşınması. Hususi araçların ticari olmayan yük taşımasına rağmen ceza kesilmesi halinde cezanın iptal edilebileceğini ifade eden Civelek, açıklamasında . Plakası Olmayan Hurda Belgeli Araçlar.


Aracın KYetki Belgesine girmesi için ana kriterlerden birisi de ruhsatta cinsinin,. DARİ PARA VE UYARMA CEZA KONULARI VE MİKTARLAR. Yurtiçi Eşya Komisyonculuğu, KYETKİ BELGESİ Yurtiçi Ticari Eşya Taşımacılığı, K. Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü 30.


Sürücü belgesiz araç kullananlar: 7TL. Yetki belgesiz taşıma yapanlar, gerekli tedbirleri almadan yolcu taşıyanlar,. Kyetki belgesi sahiplerinin M Mve Nbelgesi sahipleriyle ortak taşıma.


K belgesi olmayan araçların cezası 2019

Fiat ticari araçlarının tüm yetki belgelerini detaylı bir şekilde inceleyin. KYetki Belgesi : Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel. Tüzel kişilerin en az, birim taşıt. Mustafa Bey yetki belgesiz taşıma yaptığı için ceza yemiş olurdu.


Src Belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere ve src belgesi olmayan. Ticari taşıt kullanıldığı halde sürücü yetki belgesi olmayan şoföre 2TL, Araç ruhsat sahibine 6TL para cezası uygulanmaktadır. K Belgesi bulunması . Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında. Resmi taşıtlarla ve bunların römorklarıyla yapılan ticari olmayan taşımalar,.


Araç tescil belgesinde yetki belgesi sahibi adına kayıtlı taşıtı,. K türü yetki belgesi : Yurtiçi eşya taşımacılığı veya hususi . FAAL VERGİ MÜKELLEFİ OLMALARI ŞARTTIR. MYB olmayan belge sahiplerine idari para cezası tanzim edilmektedir. SRC Belgesi Olmadan Araç Kullanmanın Cezası Ne Kadar?


Bu milletin cebinden para almak için her tür ne varsa uyguluyor cezaya geldim eve gönderiyorsunuz ve para almasını biliyorsunuz k belgesi. LEMİ İÇİN BELGE ALIŞ TARİHİ ,ŞİRKET VEYA ŞAHIS ADINA ALINMIŞ OLMASI. Bu belgenin fiyatı şu şekildedir. Ayrıca şirket adına kayıtlı, araç ruhsatında kamyon veya kamyonet yazan bir aracı src belgesi olmayan sürücüye kullandıran firmaya da src cezası 6TL, aracı kullanan . Kamyonet cinsi araç eklenebilir.


Ancak bu araçlar merkezin bulunduğu il sınırları içinde olmalıdır. Eğer merkez dışından taşımacılık yapıldığı tespit edilir ise ceza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar