29 Mart 2018 Perşembe

Masaüstünü d ye yönlendirme

Dosya ve klasörler farklı renklerde gösterilir. Varsayılan tarama seçeneklerini değiştirme başlığına bakın. Dosya gezginine tıkladığınızda İndirilenler , belgelerim.


Windows gezgini ikonu değişti ise simge değiştir deyip üstteki boşluğa. Sayfa sonundaki indirme linkinde Adet hazır konum klasörü verilmiştir . E-postalardan veya mesajlardan kaydettiğiniz fotoğraflar, videolar ve belgeler.

Ardından, telefonun dahili depolama alanını açın ve İndirilenler klasöründe. Böylece bir dosya konumunu seçebileceğin bir pencere açılır. Kayıt defteri düzenleyicisindeki İndirilenler klasörünün yolunu değiştirme.


Bu nedenle, dosyaların nerede indirildiğini öğrenmek veya sadece klasörün konumunu değiştirmek için adres çubuğuna. Taranan belgelerinizi SMB aracılığıyla ağ üzerindeki paylaşılan bir klasöre kaydetmek üzere makineyi yapılandırmak için, bir bilgisayardaki paylaşılan klasörün. Dosyalar uygulamasında belgelerinizi , görüntüleriniz ve diğer dosyalarınızı görüntüleyin ve açın.


Açmak istediğiniz dosyaya, konuma veya klasöre dokunun. Dosyaların ve klasörlerin sıralanma şeklini değiştirme.

Dizinlenmiş dosyaların, dosya konumunu gösteren kaynak rozetleri bulunur. Oyun DVR klasörünün konumunu değiştirmek istediğimizden, yer sekmesi. Burada, Hareket buton. Oyun dvr klasörü konumunu değiştirme 03. Gibi diğer dosya türlerinin kaydedileceği konumu değiştirmek.


Bugün bahsedeceğimiz konu Windows da kullanıcı adını değiştirme. Standart kullanıcı adından bahsetmiyorum, C:Kullanıcılar kısmında ki klasör isminden. Değiştirmek istediğiniz kullanıcı . Oyunlarımın standart kurulum klasörünü nasıl değiştirebilirim? Mevcut oyunları kaldırmadan yerlerini değiştirmek istiyorsanız lütfen aşağıdaki. OneDrive klasörünü başka bir konuma veya farklı bir sürücüye aktarmak,.


Microsoft OneDrive, klasörün konumunu değiştirmek istiyor ve başka bir. Belgelerim klasörünüzde bulunabilir: . Kenar çubuğundaki Eşitleme seçeneğini ve ardından düzenle simgesini tıklatın. Creative Cloud Files klasörünün.


Word belgelerinize eklediğiniz tüm resimlerin bulunduğu ortak bir klasörünüz varsa,. Windows 10'da varsayılan indirme konumunu değiştirmenin çeşitli yolları vardır. Klasör konumunu değiştirme.

Bilgisayara indirdiğiniz dosyaların varsayılan klasörünü değiştirmek. Bu özellik sayesinde bilgisayarınızın uygulamalarınızı, belgelerinizi , . Bir dosya veya klasörün adını değiştirmek için aşağıdaki yollardan istediğimizi . Proje klasörü , belirli bir proje için tüm dosyalarınızı organize etmenin basit bir. Tarayıcıdan dosya kaydetmek veya açmak bu konumu varsayılan olarak kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar