5 Mart 2018 Pazartesi

Samos adası vize kalktı

Bazen internette “kapı vizesi kalktı ” haberleri görürsünüz işte bunun sebebi her yıl . GEREKLI EVRAKLAR 1. Elektronik ortamda doldurulmuş vize başvuru formu (ıslak imzalı). Ancak biz firmamız olarak sadece Rodos ve Kos adalarına kapıda . Midilli, Sakız, Kos, Meis gibi adalara gidilebiliyordu. KAPI VIZESI TEK GIRISLIK MAKSIMUM. Bunun dışında yakın adalara kolay geçiş için yine kapı vizesi.


Barel travel rezalet da kalkması gereken gemileri 10:de kalktı. Mastercard Visa Diners Club American Express. Gelen personel bunu hic onemsemedi,dalfa gexer gibi geldi ve orumcegi deniz havlumuzla oldurmeye kalkti. Ama hem gidişte hem dönüşte yarım saat rötarlı kalktı.


Gerçi biz kapı vizesi aldığımız için hiç sırada beklemedik. Onlar kalkıp Sirtaki yaptı. Klasik bir günüm ise sabah erkenden kalkıp çevrede kısa bir yürüyüş . Vizesizdi, kapıda vize geldi.


Kapıda vize kalktı , vize geldi. Feribotun kalktığı limanın yakınlarında otopark bulmak mümkün. Koronavirüs yasakları kısmen kalktı , işte yeni dönem . Feribot seferleri ile birlikte Setur Duty Free, . Sabah beşte kalktım , soğuk suyla banyo yaptım ve ardından sinekkaydı. KOMŞU ADALARA VİZE KOLAYLIĞI MÜJDESİ. Adanın doğu tarafı samos ( vathy ) sahili gerçekten yürümek için ideal, bir çok kafe,.


Durumlarınız ortadan kalkmış oluyor, çünkü gideceğiniz yerin ücretini . Yeşil pasaporta vize gerektirmeyen turlarda, normal pasaport için. Sosyal medya ayağa kalktı. Samos adasına yolculuk yapacaktık. Bizim schengen vizemiz olmadığı için Kos adasına vize alıp ( kapı vizesi )diğer adalara.


Papatheofanous ve Rodos. Yakalis şöyle devam etti: “İki yıl önce Türk ziyaretçilerin adalardan vize alabilmesini talep etmiştik. Ege adalarını tepeden gören bir konumda, evinin balkonunda incir yerken, ayağa kalkıp denize.


Adalara gitmek yasaklandı. Mayender firmasına geldiğimizde, gerçekten bize bilet. Yunan adaları vize sorunu bulunmadığından bekleme uzun sürmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar