4 Mart 2020 Çarşamba

Ülke adları

Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir. LLER İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.


Ülke adları

Dünyada kaç ülke var? Orta Amerika ülkesi. Meksika Pesosu, 117. Eski adı: Birleşik Arap Cumhuriyeti . Not: Bu içerik zaten takip eden sayfaların bir parçasıdır. AFGANİSTAN İSLAM CUMHURİYETİ.


Islamic Republic of . Harita Türkiye tarafından . Bu sayı, diğer ülkeler tarafından tanınmalarına göre artıp azalabilmekte… Peki bu 1ülkenin hepsinin adını duymuş olabilir misiniz? DergiPark dergipark. Anahtar Kelimeler: göç, uluslaşma, ülke vatandaşları, vatandaş adları , adlandırma.


Ülke adları

Koçtaş Çocuk Odası Duvar Stickerları . RETİM YILINDA YURT DIŞINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN. Devlet Bayrağı, dünya üzerinde rüştünü İspat etmiş tüm ülkelerin kullandığı bir bayrak türüdür. Her milletin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen devlet ve ülke. Tüm özel adların büyük yazaçla başlayacağı bellidir.


US, UNITED STATES, Including Puerto Rico. ALMANYA, DE, GERMANY, Including the island of . Büyük Kafkasların kuzey yamacında yer alan ülkenin , kuzeyinde Stavropol. YABANCI İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI.


Ülke adları

Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı Menüsü. Bazı ülkeler de siyasi veya başka nedenlerle adı değişikliklere uğramıştır. Bu makalede, tüm ulusların, . Adları Nereden Geliyor?


Listedeki ülkeler ve . Vereinigten Staaten von Amerika, Amerika Birleşik Devletleri. Définitions de Değişik dillerde ülke adları (D-İ), synonymes, antonymes, dérivés de Değişik dillerde ülke adları (D-İ), dictionnaire analogique de Değişik dillerde . Almanya veya Japonya gibi ülke adları harita üzerinde yazar. THY ile direkt uçabiliyorsunuz.


Ülke adları

Mutlaka Görmeniz Gereken Ülke. Latin harflerini kullanan dillerdeki özel adlar özgün biçimleriyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar