23 Mart 2020 Pazartesi

K2 belgesi iptal olanlar ne yapmalı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, K yetki belgesi iptal olanlara Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı . Belge iptali için denetim yapılması dahi gerek. Yetki belgesine sahip araçların muayeneleri zamanında yapılmalı. Karayolu taşıma yönetmeliğinde yapılan değişiklikle bazı nedenlerle “ K ” türü yetki belgesi iptal edilmiş olanlara belgelerini yeniden alabilmeleri için yeni bir fırsat . K belgeleri yıllığına yenilenebilecek.


Birinde kamyonet diğerinde hususi oto yazıyor, ne yapmamız gerekir? Adi ortaklık yapısı olan firmamıza Kyetki belgesi almak istedik, alamazsınız dendi, neden. Aksi halde Kyetki belgenizin iptali dahi söz konusu olur ve bu arada yeni bir . Bu Yönetmeliğe göre faaliyeti durdurulmamış veya iptal durumuna gelmemiş. Değiştirilmek istenen yetki belgesi için daha önce varsa verilmiş olan.


K Türü Yetki Belgesi almış olan gerçek veya tüzel kişiler Taşıt Belgelerinde kayıtlı araçları sattıklarında Taşıt Belgelerinden bu araçların. Daha önceden yetki belgesi alıp ta yetki belgesi iptal olan veya yenileme süresi, geçen yetki belgeleri için aynı belgenin talep edilmesi halinde . Taşımacılık Yetki Belgeleri , Yeni karayolu taşımacılık yönetmeliği, K yeki. K türü yetki belgesi : Yurtiçi eşya taşımacılığı veya hususi taşımacılık yapacak gerçek ve tüzel. Belgede kayıtlı yaşını dolduran araç varsa aracın Taşıt kartı iptal olur.


Gerçek kişilikler adına olan Kyetki belgeleri için çekici cinsi taşıtların katar. Zamanı gelmesine rağmen yenilenmeyen yetki belgeleri ise bakanlık tarafından otomatik olarak iptal edilir. Kve KBelgesi yenilemek için ihtiyacınız olan.


Bu fıkraya uymayan yetki belgesi sahiplerine uyarma verilir. Kyetki belgesi sahipleri için. Bir kısmı ise bu işi yapan veya yapmak isteyen anne, baba, çocuk, eş ve kardeşlere.


Kamyonu olanlar için belge harç ücreti: 15. KYetki Belgesi : Sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari amaçla taşımacılık yapmayacak kişilerin alması gereken belgedir. Ancak, bu bende göre yetki belgesi iptal edilmiş olan firma, aynı terminal.


Sadece tarifesiz taşımacılık yapmak üzere Dyetki belgesi düzenlenemez. KYETKİ BELGESİ SAHİBİ ŞİRKETLER İÇİN İSTENEN EVRAKLAR;. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, K Belgeleri İndirimi ile ilgili açıklama yaptı. PTAL OLAN BELGELERİN TEKRAR CANLANDIRILMASI (AF). KBelgesi ve KBelgesi bin lira, KBelgesi 5. Daha önceki yıllarda yetki belgesi iptal olan vatandaşlarımız da belge.


Sadece kamyonetlerle taşımacılık yapmak üzere Kalmak için başvuran . Diğer renkli olan yetki belgesi ve taşıt belgesi bulundurma zorunluluğu yoktur. Süresi içinde yenilenmeyen Kbelgeleri iptal edilmektedir. Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre Yetki Belgesi sahibi olan firmalar araç satışı yaptıklarında.


Toplam uyarılar adet olduğunda yetki belgesi iptal olmaktadır. Bu noktada üyelerimizin ve K Yetki Belgesi sahibi vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken. Ayrıca yaptırılması zorunlu olan sigortalardan herhangi biri bulunmayan.


Byetki belgesi alarak taşıma yapmaları veya bu taşımaları söz konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar