25 Mart 2020 Çarşamba

İngilizce hobi kelimeleri

Singing songs, Şarkı söyleme. Dancing, Dans etme. Türkçeleri verilmiştir. HOBBIES ( HOBİLER ) Aşağıda genellikle yapmaktan hoşlandığımız hobileri. Costume ve Play kelimelerinin birleştirilmesiyle . Zevk aldığınız şeylerden bahsederken.


Bu soruyu yanıtlarken zorlanmamamız için, İngilizcedeki en popüler hobileri sıraladık! Peki ya cümle kalıpları . AELEMENTARY İNGİLİZCE KELİME KARTLARI. What is your hobby ? Pul koleksiyonu yapmak.


Orijinal metin, Anlam. Oyuncular, harf torbasından çektikleri harf taşlarını en avantajlı şekilde kullanarak kelimeler üretirler ve . Soruları doğru cevaplayın, kazandığınız puanları ödüle dönüştürün! HOBİ ile biten adet kelime var.


İngilizce hobi kelimeleri

Sonunda hobi olan kelime var. Kelime Kelime İngilizce. Meslek dışında biricik merakı, kendi . Bugün çocuklarımla sizlere 5. Oyunlar ve Hobiler Konulu kelime oyunları tasarladık. Umarız çocuğunuz tasarladığımız bu.


Eşanlamlılar sözlüğü: eşanlamlılar ve ilgili kelimeler. Kullanıcı oyu: - ‎oy. Cevap: I like watching TV. TV izlemeyi seviyorum. Shelistening to music. Joewalking in the park. Müzik dinlemeyi seviyor.


Dil öğrenmene yardımcı olan eğlenceli bir hobi haline gelebilirler. Yine harika olan başka bir şey ise bu kelime oyunlarının çoğunu internette ya da mobil cihazınla . Oynadığımız oyun ve hobilerimizi ifade etmek için hangi kelimeleri kullanırız? Codenames Kutu Oyunu. Hobi kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime tarihçesi, Hobi ne demek?


Sevimli İngilizce kelimeler plastik lastik damga scrapbooking DIY hobi kartları dekorasyon aracı pullar set sanat aracı hobi zanaat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar