20 Mart 2020 Cuma

Psikoteknik edevlet

E - Devlet şifresi ile psikoteknik belgesi sorgulama nasıl yapılır. E-imza veya mobil imza ile TC kimlik numaranızı girerek psikoteknik belgesine ulaşabilir, . Psikoteknik raporunu edevlet üzerinden görülmesi. Bugüb sizlere e devlet üzerinden psikoteknik rapor sorgulama işlemlerinden bahsedeceğiz. Ancak hemen öncesi psikoteknik nedir bu konu . E devlet psikoteknik belgesi sorgulama yapabilmek için e devlete giriş yapın, e devlet şifresi olmayan kişiler ptt den alabilirler.


Ama e devlete girdigimde psikoteknik kaydim görünmüyor. Bunun ockn ne yapmam lazim. Vatandaşlar, e - Devlet üzeriden resmi ve kamu işlemi gerçekleştirebilme imkanını kavuştu.


Peki E - devlet giriş nasıl yapılır? Yeni sistemde psikoteknik raporları e - devlet sistemine işlendiği için raporun kaybolması durumunda kişi kendi raporunu e - devlet sistemi üzerinden tekrar . Sahte rapor düzenleyenler e - devlet le ortadan kalkacak. Trafik kazalarının artması ve liyakati . Teknoloji ve internetin ön plana çıktığı günümüzde, internet üzerinden birçok bilgiyi belgeye ulaşabilirsiniz. Böylece dolandırıcılığın önüne geçilecek. Dolayısıyla sürücülerin e devlette mevcut psikoteknik raporlarını yanlarında.


Herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamanız için . Artık psikoteknik. Sağlık, ehliyet ya da psiko- . Sürücülerinin bedenen ve psikoteknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bu raporu yılda . E devlet sistemine işlendikten sonra E - devlet Kapısından sorgulanabilir. Günümüzün gelişen tekno.


Sürücülerin e - Devlet üzerinden e-Nabız sistemine ulaşarak raporlarını kontrol etmeleri mümkündür. Geçerliliği devam etmesine karşın e-Rapor . Karayolları yönetmeliğinin 60-e maddesine göre tüm şoförlerin psikoteknik belgelerini. SONRA RAPORLARINIZ E - DEVLET ÜZERİNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. Oluşturulan bu rapor devlet veya özel hastanelerinde psikiyatri uzmanı tarafından onaylanır.


Industries: Mental Health Care. Company size: 1-employees. SRC belgesi e - Devlet üzerinden kaç liraya alınır? Edevlet sayesinde yanınızda belge taşımak zorunda değilsiniz. Daha önce aldıkları . Bu onay yapılmadığı sürece psikoteknik raporu üzerinde ONAY BEKLİYOR ifadesi yazacaktır.


Uzmanlık mesleğinin gerektirdiği davranış ve yetkinliklerin kazandırılmasını,. Yolcu ve yük taşıyan ticari araç sürücülerini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar