3 Mart 2020 Salı

K belgesi cezası iptali

K Belgesi Çeşitleri Ve Anlamları. Belge iptali için denetim yapılması dahi gerekmiyor. Belgenizin iptal olmaması ve yüksek cezalara maruz kalmamak için dikkat edilecek önemli hususları sizler için. Türk Lirası idari para cezası verilir” ibaresi ile düzenlemenin iptali halinde.


KYetki belgeniz olsa bile, yapılan taşımanın niteliğine uymaması sebebiyle.

Belge bitiş tarihi 5günü geçmiş ise yetki belgesi iptal edilir. Satın alma işlemi esnasında noter trafik sigortasının iptal olduğunu ve araç . K belgesinde ceza hangi durumlarda kesilir? Karayolu TaŞima Kanunu İdarİ Para Cezasi Karar.


Kyetki belgesinin olmamasından dolayı kesilen para cezasına itiraz. Trafİk Ceza TutanaĞinin İptalİ - Türk Hukuk Sitesi yayın karayolu taşıma kanunu m. Beş Yıllık Süre Uzatım.

Yönetmelik kapsamında faaliyeti durdurulmamış veya iptal. TL cezası ve belge iptaline kadar giden cezalar uygulanmaktadır. Belgede kayıtlı yaşını dolduran araç. Vatandaşlarımızın mağdur . Aynı zamanda Kbelgelerinde yük taşımacılığı yapan belge. KBelgesi alma şartlarını taşıyan bütün gerçek ve tüzel kişiler yük taşımacılığı.


Aksi halde uyarı (para) cezası uygulanmaktadır. DARİ PARA VE UYARMA CEZA KONULARI VE MİKTARLAR. Yetki belgesi almak isteyen şirket yetki belgesini iptal etmek isteyen şahsı.


TL) idari para cezası uygulanacağı açıklandı. SRC İdari Para Cezaları ile ilgili yasal sorumluluklarınız ve hatalı durumlarda ödemeniz. Toplam uyarılar adet olduğunda yetki belgesi iptal olmaktadır.


Taşıt kartı bulundurmama durumunda ( 60TL ) idari para cezası verilir. Kazada belge verme süresine ilişkin ceza. Kanun Maddesi: Madde – ( k ). Ceza Fiili Adı: Bu şekilde yetki belgesi iptal edilenlere bir yıl .

BAŞKAN KOÇAŞ UYARDI “ BELGENİZ İPTAL OLABİLİR”. YETKİ BELGESİ SAHİPLERİNE ÖNEMLİ DUYURU. Yetki Belgeleri artık uyarı cezaları nedeniyle iptal edilmeyecek. TL idari para cezası uygulanır. KAMYONETLERE K -CEZASI ERTELENDİ.


Süresi içinde yenilenmeyen Kbelgeleri iptal edilmektedir. Aksi takdirde araçlarınız süresi dolduktan sonra belgesiz olacağından ceza yeme durumunda. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı XII.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar