3 Temmuz 2019 Çarşamba

Kanada yatırımcı vizesi

Bu vizelerden ilki çiftçi adayı programı, ikincisi ise girişimcilik yoluyla vize almak. Birikimleriniz ile aileniz için bir yatırım yapın. Kanada Vize İşlemleri için . Bu göçmenlik sınıfı, yatırımcılar , küçük girişimciler ve kendi işinin sahibi olan . KONUŞMACILAR: Stephen Green –. Yatırımcı ve aile fertleri için daimi yerleşme kartları . Yatırım karşılığında vatandaşlık veren ülkeler hangileri?


AB üyesi bir devletin pasaportuyla yaklaşık 1ila 1ülkeye vizesiz seyahat edilebiliyor. Bu vize türleri girişimciler, kendi işini kuranlar ya da profesyonel yatırımcılar için uygundur. Etüccar vizesi, Eyatırımcı vizesi yatırım miktarları ne kadardır? Girişimci olarak başarılı başvuru sahiplerine şartlı oturma vizesi verilir. Vizesiz Ziyaret Edilebilen 1Ülke . Yunanistan “Altın Vize ” programı kapsamında oturum izni alanlar listesinde Türkiye üçüncü.


Müşterilerimizin çoğu E-vizesi için başvuruda bulunsa da, her biri iş durumlarını anlamak, en iyi yatırımcı veya iş vizesini anlamak için lisanslı bir ABD . RUSYA VİZE DANIŞMANLIK ile ilgili en detaylı ve kapsamlı danışmanlık hizmeti. Yoğunluklu olarak çalıştığımız vizeler UK - USA - AVUSTRALYA - KANADA. USA için yatırımcı vizesi , öğrenci vizesi, ve turist vizelerinde USA şubemizden . EB-vizesinden iki tip yatırımcı yararlanabilmektedir.


Uluslararası yatırımcıları ülkesinde barındırmak için yatırımcılara göçmenlik hakkı. Yatırım Yoluyla vatandaşlık alınabilecek ada ülkeleri. Bunlar yatırım , altın vize veya altın pasaport programları ile vatandaşlık olarak da bilinir. Bu programların iki ayağı . YENİ DÜZENLEMELER EB-YATIRIMCI VİZE GREEN CARD PROGRAMINDA KAYDA DEĞER DEĞİŞİKLİKLER GETİRİYOR.


Seçilen sektörlerdeki yeni nitelikli işletmelere yapılacak yatırımlar 100. Göçmenlik kategorileri kendi arasında yatırımcı göçmenliği, . Daha fazla bilgi için lütfen Pathway to . Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar: Vize başvurunuzu olabildiğince erken bir tarihte (örneğin, bir ay öncesinden) yapmanız tavsiye . E-yatırımcı vizesi , ABD ile bir ticaret anlaşmasına taraf olan ülke. Sektörler: Doğrudan Yabancı Yatırım (DYY).


Yatırım yoluyla dünya vatandaşlığı ve daimi oturum programları alanlarında danışmanlık hizmetleri. Mevcut veya potansiyel bir alıcı, yatırımcı , ticaret fuarı veya konferans . TN Visa, NAFTA Antlaşması kapsamındaki nitelikli profesyoneller ve çalışanlar için yıla kadar kullanılabilir. Ancak şirketlerin yatırım ya da iş görüşmeleri gibi ticari amaçlı seyahatlerinde temin etmesi gereken vizelerde , prosedür işlemler turistik bir geziye göre daha . Avrupa Birliği ülkesi Portekiz, gayrimenkul alma ve sermaye yatırımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar