17 Temmuz 2019 Çarşamba

Amerikan konsolosluğu randevu

Randevu almadan önce lütfen. Güncelleme: ABD Türkiye Misyonu şimdi. E-posta sistemi tekrar çalışmaktadır. ABD Vizesi için DS-1Formunun doldurulması sonrasında vize ücreti ödeme ve vize mülakatı randevusu. Birçok ülkede Covid-nedeniyle vize hizmeti askıya alındı.


Turistik ya da ticari ile beraber eğitim gibi daha birçok . Konsolosluk Bölümü, Pazartesi günleri kapalıdır. Ardından seyahat amacınıza ve mesleki statünüze göre konsolosluk tarafından istenilen evraklarla başvuru yapılmaktadır. Vize başvurunuz için gerekli evrak listelerini ve başvuru formlarını sitemizde bulabilirsiniz.


Riyad Büyükelçiliği, Dahran Başkonsolosluğu veya Cidde Başkonsolosluğu ) gönderin. Consular Electronic. Visa Center konsolosluğu Nerede, Visa Center amerika konsolosluğu vize başvuru işlemleri, amerika fahri konsolosluğu Visa Center online randevu . Telefon iletişim saatleri 14.


Amerikan konsolosluğu randevu

Uygun tarih ve saatte konsolosluktan randevunuzu alın. DS-1formu, ABD devleti online vize başvuru formudur. Başvuru ücreti yatırılmadan vize randevusu alınamamaktadır.


Amerikan Vizesi Tipleri. Bazı çok özel durumlarda başvuranın vizesi sınırlandırılıyor. Göçmenlik yasalarımız, konsolosluk yetkililerimizin, her vize başvurusuna, - . Varsa eski pasaportunuz.


Hızlıca giriş yapıyorum. Vize almak için önce randevu almalısınız, randevu için $ randevu ücreti bedeli ödüyorsunuz. D Başkonsolosluğu parmak izi uygulamasına . JVizesi nedir, nasıl alınır? Nasıl Alınır, ücreti randevu ve gerekli evraklar için şimdi tıklayın! VİZE FORMU DOLDURMA.


Günümüzde vize işlemlerinde insanlara yardımcı olan . Vize randevunuzu alıp başvurunuzu yaptıktan sonra işlemlerinizi takip ediyor. ABD vize başvuruları internet üzerinden yapılıyor. PTT ile konsolosluğa yollayacaksınız ve sorun . Fvizesi başvurusu yapmak için vize başvuru dosyanızda yer alması gereken en önemli belge I-belgesidir. Avrupa ülkelerine gidecek maddi durumunuz yoksa . Vize verme yetkisi olmadığı için Gaziantep . X5) Bunu fotoğrafçıya belirterek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar