11 Temmuz 2019 Perşembe

Kurum içi yazışma örnekleri

KURUM İÇİ YAZIŞMA USULLERİ. Bu bilgiler bir satırda birleştirilemez ve bir satırda yer alan kurum ve birim adı iki satıra taşırılmaz. Aşağıda verilen örneklerdeki biçimlere uyulur. MUHATAB ÖRNEĞİ MUHATAB. HATALI İLGİ ÖRNEKLERİ TARİH SAYI.


RNEK Ad Soyad Ekrem Tekeli Görev ve Unvan CEO Şirket Unvanı . Kurumlar için yaşamsal öneme sahip bilginin önemli bir bölümü . Yönetmelik, bütün kamu kurum ve kuruluşlarını kapsar. Böylece sayı bölümü içinde muntazam bir şekilde yer alacaktır ( Örnek - 2). Kamu kurum ve kuruluşlarının resmî yazışmalarında tek tipliliği de sağlamak.


GENEL MÜDÜR YERİNE VEKÂLET YAZISI ( ÖRNEK -8). Belge: Herhangi bir bireysel işlemin, kurumsal fonksiyonun veya kurumsal işlemin yerine getirilmesi için. Bu her gün rastladığımız bir olay olmadığı için çalışanların en iyi elbiselerini giymiş olarak,. Bulunduğunuz bölgedeki kamu kurum ve kuruluĢlarından değiĢik resmi yazı örnekleri alarak sınıfınızda arkadaĢlarınızla birlikte inceleyiniz. STANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü.


Onay tarihinden sonra imza için uygun boşluk bırakılarak onaylayanın adı, . Başlık, kurum içi yazışmalar yapılırken dört satır olarak. Ancak üst yazının ekleri için kâğıdın her iki yüzü de kullanılabilir. Belge üzerinde en fazla iki logo kullanılabilir ( Örnek 1). Faaliyet raporları ile ilgili birim içi yazışmalar ,. Yetkili makam adına yetki devri ile atıldığında küçük a. Bu belgeler için belge kayıt numarası olarak genel evrak. Genel Müdürlük dışı yazışmalar için karşılıklı yazışma yapılan ilgili kurum.


MADDE 37- (1) Başkanlığımıza bağlı müdürlükler karşılıklı olarak yazışma yapabilirler, ancak bu. Bilgi Yönetimi Dairesi). Ancak, kurum içi evrak dağıtımı ve teslimi aşamalarında aksaklıklar olduğu.


Kefalet sözleşmeleri buna örnek gösterilebilir. Sirkülerler kurum dışı yazışma amacıyla gönderileceği gibi, kurum içi. Protokollerin bir örneği ayrıca resmi yazı ekinde Genel.


Tortop, İsbir ve Aykaç, bürokratik işlemlerde kullanılan yazçizcilik . Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ankara. Yazılar ekleri ve varsa. Giden bir yazı kaç örnek ise çıkış kayıt numarası her örneğe ayrı ayrı yazılır.


Başhekimlik, başmüdürlük ve hastane müdürlüğünün kurum içi. Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS),teşkilatımızda yazışmalarla ilgili bütün. EBYS ile, gerek kurum içi birimlerimiz arası yazışmalarımızı gerekse diğer kamu. Kurumlar arası yazışmalar “arz ederim”, kurum içi yazışmalar “rica ederim” ifadeleri ile . Kalemde veya Genel Sekreterlikte hazırlanan yazıların bir örneği bilgi için.


Bu resmi yazışma örnekleri için geçerlidir. Belge eki, kurum içi bir birime gidecekse birim evrak tarafından muhatap birimin. Rektörlüğü ve bağlı birimlerin yapacağı yazışmalarda ve yürütecekleri işlemlerde,.


Yükseköğretim Üst Kuruluşları ve Yükseköğretim Kurumları Saklama Süreli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar