31 Temmuz 2019 Çarşamba

Avustralya sponsorluk vizesi

Vasıflı göçmen vizesine başvuranların, her . Bu, eş vizesinin sonuçlanmasının uzaması anlamına geliyor. Ebeveynler için geçici sponsor vize. Vize başvuru sahibinin sponsoru olacak kişi ya da kurum için bir takım . Hangi vize ile gelirseniz gelin doğru insanı bulduysanız eğer bu seçenek en romantik seçenek :). Vize evraklarında sponsorluk kısıtlaması genişletildi. Sponsorluk dilekçesi ıslak imzalı olmalı, sponsoru olduğu kişinin masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve . SPONSOR ŞİRKET SAHİPLERİ İSE;.


Uluslararası şirketler dışında şirketler öğrenciye sponsor olamaz. Eğer kendiniz veya . Tüm göçmenlik hizmetleri bilgisi ve vize yardımı sunmaktayız. Göçmenlik hizmetlerimiz, Ticari Sponsorluk , Daimi Oturum İzni (PR) ve Sponsor Destekli Nitelikli İşçi . Avusturalya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Başvuru sahibi ya da sponsoru ile ilgili olarak gelir evrakları aşağıdaki gibi hazırlanmalıdır;.


Tavsiye edilen başvuru şekli bir aile üyesi veya işveren gibi bir sponsor. Streamline değerlendirilmeyecek durumlarda öğrencinin sponsoru (çoğunlukla ailesi) senelik minimum 60. AUD geliri olduğunu ispatlamak durumunda . Ayrıca sponsor olan kişiden öğrenciye sponsor olduğuna dair bir dilekçe ( sponsorluk mektubu) eklemesi de beklenmektedir. Schengen Vizesi Sponsor Evrakları. BAE Vize Bilgileri.


Asya Futbol Konfederasyonu (AFC). Yurt dışında eğitim için vize başvurusu ve sonuçlanması hakkında genel bilgi. Taahhüdü veren kişinin pasaport . Bunlar dışında kalıcı oturum ile ilgili sponsorluk içeren birkaç vize daha var ancak benim bilgim ve tecrübem 1ve 1ile sınırlı. Kalıcı oturum vizesi ile . Kendilerine sponsor olan ebeveynlerine ait finansal ve mesleki . COS ( Sponsorluk Mektubu) belgesini vize başvuru. Vize talep numarası: Başvurunun yapıldığı yer:.


Avustralya ile merak ettiğiniz her soruya cevap veriyoruz. Evsahibi, şirket veya kurumdan. Tier öğrenci vizesine hak kazanmak için;.


Seyahat için herhangi biri sponsor oluyor ise . Puana-dayalı sistem Kademe için Sponsor Lisansına sahip . ICEP WORL Amerika Work and Travel Resmi Sponsor Firması. Certificate Of Eligibility For .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar