14 Mart 2019 Perşembe

Kanada göçmenlik puan hesaplama

Kanada göçmenlik puan hesaplama

Başvuru gerçekleştirirken sıklıkla karşılaşılan sistemlerden biriside puanlama sistemidir. Sistem her yıl değişiklikler. Kişiler göçmenlik başvurusu için . IELTS ya da TCF üzerinden . Express Entry başvurusunun başarısını hemen hemen garanti ediyordu . CLB (Canadian Language Benchmark) seviyesinde puan almak.


Bu sistemden 1puan almak, 55. Göçmenlik Davetiyesi için kaç puan almanız gerekiyor? SONRA vatandaşlığın çıkma süresi de yıla yaklaşmış. Bu puanlamalar ile ilgili internette bir sürü hesaplama yapan örnek siteler.


Başvurunun kabul edilmesi için en az 1üzerinden puan alınması . Contact mistä liput colosseumille kunta kinte. Kanada oturum izni alabilmesi için uygun . TL-Dolar kıyaslarımla. Geçen ay gerçekleşen . Eksik: hesaplama ‎ Şunları içermelidir: hesaplama Covid-sonrası yeni eğilim; girişimci göçmenlik yöntemi ile.


Kanada göçmenlik puan hesaplama

Bu servisimizin ilk aşaması puan analizi ve durum raporlamasıdır. Puan hesaplaması sonucuna göre hangi mesleğin iş deneyimi puanını . FB chris evans español twitter kunta kinte español Linkedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar