20 Mart 2019 Çarşamba

Müteahhitlik belgesi ek5 formu

EKONOMİK VE MALİ YETERLİK BİLDİRİM FORMU. TÜZEL KİŞİLER İÇİN İMZA SİRKÜLERİ, GERÇEK KİŞİLER İÇİN. Bilanço Oranlarının;. Daha önce Bakanlıktan müteahhitlik yetki belgesi numarası almadım. EK) Sicil durumu beyannamesi, (EK6) Ortak girişim . Ortaklık adına Ekve Ekformları doldurulacaktır.


Müteahhitlik belgesi ek5 formu

Yetki Belgesi Başvuru Formu ( EK -1). Ek-Başvuru Formu. Ek - Sicil Durumu Beyannamesi. Nüfus Cüzdanı fotokopisi. KİMLER BAŞVURU YAPAMAZ?


Mesleki ve Teknik . Tapu Fotokopisi (Müşterek tapularda ortaklardan noter onaylı muvafakat namesi). Laboratuvar Firmasına ait fatura. MÜTEAHHİTLİK YETKİ BELGESİ NUMARASI VERİLMESİ İŞLEMİ. Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliği. Yapı ile ilgili olarak ısı ihtiyacı kimlik belgesi ,. Banka Referans Mektubu ( Ek -3).


Müteahhitlik belgesi ek5 formu

Ekonomik ve Mali yeterlilik bildirim formu ( ek -2). MADDE – (1) Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların gerçek veya tüzel kişiliği haiz. Belgesi Numarası Başvuru Formu ( Ek -1) ekinde Müdürlüğe sunmaları gerekir:. Arsa sahibi ile YDK. Vergi Mükellefi Yazısı Aslı.


STENİLEN FORMLAR. Jeoloji Mühendisi taahhütnamesi ( EK -2). Müteahhitlik Yemin Belgesi ( Noterden Tasdikli ) ( EK : ). Dilekçe Örneği (YPRH- EK -1). MAR DURUMU VE APLİKASYON BELGESİ.


YOL KOTU VE ALTYAPI BAĞLANTI KOTU BELGESİ. YDK İZİN BELGESİ NOTER TASDİKLİ SURETİ ( EK - ). Mal sahibi ile müteahhit arasındaki sözleşmeden uzun olmalı. Kontrol Belgesi Formu , Proforma Fatura veya Fatura ile ürünün özelliğine göre . SSK İLİŞİĞİ KESİLDİĞİNE.


KURALLARINA UYGUN OLARAK YAPILIP YAPILMADIĞINI BELİRTİR YAPI DENETİM FORMU. Yapı Ruhsatı belgesi düzenlenerek, katılımcı firma yetkilisi, müteahhit , şantiye. Yapıya İlişkin Bilgi Formu (YİBF). Parsel sahibi ile yapı . SİCİL DURUMU TAAHHÜTNAMESİ. Ticaret Sicil Memurluğundan alınacak ve inşaat . Taahhüdü Veren Kişinin Adı ve.


Alınan yetki belgesi numarasının yapı ruhsatında, yapı. Oda Sicil Kayıt Belgesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar