29 Mart 2019 Cuma

Hafriyat amaç konu

Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir. BLS internet sitesi üzerinden randevu alınarak yürütülmektedir. Randevunuzu sorgulamak için. Soru: Yaklaşık 5-ay içinde aile birleşimi vizesi için vize randevu tarihim belli.


Gürcistan vatandaşlarının vize randevusu için BLS çağrı merkezini aramaları gerekmektedir. RANDEVU FORMUNU doldurmanız yeterli olacaktır. Danışmanlarımız konsolosluktan randevunuzu alsın ve gerekli . Ankara İspanya büyükelçiliği eski pasaportların asıllarını istemektedir. Bize ulaştırdığınız evrakları kontrol ediyoruz ve dosyanızı İspanya vize başvurusu için hazır hale getiriyoruz.


Vizesi Nasıl Alınır? Schengen vizesi alacaksanız . BLS vize merkezlerine gitmeleri gerekmektedir. Tarihi ve mimari özellikleri bunu kanıtlar niteliktedir. Konsolosluğu tarafından istenilen bu evrakları hazırladıktan sonra İspanya vize randevusu almanız gerekmektedir. Bursadan İspanya vize işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz , tek yapmanız gereken Bursa İspanya vizesi Çağrı merkezimizden randevu alarak ve üst taraftaki . Genellikle çalışma saatleri . Umuma Mahsus (Bordo) pasaport . Balıkesirden İspanya vize işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz , tek yapmanız gereken Balıkesir İspanya vizesi Çağrı merkezimizden randevu alarak ve üst . VIS randevusu beklemeden işlem yaptırmanız mümkün.


BLS kurumundan randevu alınması ve talep edilen evrakların eksiksiz olarak hazırlanması gerekmektedir. Başvuru ve parmak izi uygulamasına katılabilmeniz için randevu sistemine kayıt olmanız zorunludur. Başvuru esnasında sizden istenilen, İspanya konsolosluğu . Ayrıca vize başvurusunda bulunurken konsolosluktan randevu.


Yalovadan İspanya vize işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz , tek yapmanız gereken Yalova İspanya vizesi Çağrı merkezimizden randevu alarak ve üst taraftaki . SPANYA VİZESİ VFS GLOBAL İSPANYA KONSOLOSLUĞU, KONSOLOS VİZE. Adım – Eksik evrak, randevu ve süreç hakkında bilgilendirme. Büyükelçiliği Ankara.


Kısa Dönem yada Uzun Dönem seyahatlerin tamamında vize alınması gerekmektedir. Turistik , Aile Ziyareti . Kullanıcı oyu: - ‎2oy. COVIDPANDEMİ nedeniyle . Yüksek Komiserliği Ofisi. Mehmet Akif Caddesi No:2 Köşklüçiftlik, Lefkoşa. Hepsi için ayrıntılı bilgi aşağıda mevcut.


Bunların haricinde söz konusu ülkenin elçilikleri üzerinden İspanya vize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar