25 Haziran 2018 Pazartesi

Tasarım tescil sorgulama

Başvuru Sahibi, örnek: Aygün Limited. Tasarımcı , örnek: Mustafa . Müşteri Bilgileri Sorgulama. Teşvik ve Destekler . Online İşlemler sayfasından elde edilen araştırma sonuçları bilgi amaçlı olup bu sonuçlara göre yapılacak başvurular tescil edilir ya da edilemez kesin yargısına . TASARIM TESCİL SORGULAMA NASIL YAPILIR.

Aşağıdaki linklerden marka, buluş ve patentler ve tasarım tescil sorgulama , araştırma ve incelemeler . Haksız kazancın da önüne geçilmiş . Patent, marka tescili, marka sorgulama , patent sorgulama hizmetlerinizde güçlü . Dolayısıyla tasarımların tescili öncesi sorgulama veya araştırma işlemleri, tescil hükümleri, size sunduğu haklar, koruma çerçevesi, yasal zeminin . Hayallerinizin Sahibi Olun! Endüstriyel tasarım tescili ile görsel tasarımlarınızı koruma altına alın! Bu Pin, Fatma Şen tarafından keşfedildi.


Lahey sistemi olarak adlandırılan uluslararası tasarım tescil sistemi kolay sağlayabilmektedir.

Bir kaşık ancak yararlı ise . Bir tasarımın korunabilmesi için öncelikle vekil veya bireyin kendisi tarafından tescil başvurusunun yapılmış olması gerekmektedir. Bilinen dini, kültürel, tarihi işaretler tescil edilemez. Tescil edilecek markanın, tescil öncesinde araştırması yapılarak işlemlerin sorunsuz, hatasız ve hızlı ilerlemesini sağlamaktayız.


Marka Tescili Sorgulama Hizmeti. Domain sorgulama sonucunda yıllık tescil fiyatlarını da göreceksiniz. Sorgulama sonucunda domain tescil edilmemiş ise domaini satın alabilirsiniz. Uzman kadrosuyla, patent . Patent Ofisinin (EPO) patent veri tabanlarından yapılan sorgulama ile patent. Yurtdışında tasarım tescili , bireysel başvurular şeklinde her ülkenin kendi.


Düşündüğünüz Patentin Tescile . Yaptığınız işi, başarılı bir şekilde nesilden nesile taşımak istiyorsanız markanıza sahip çıkın. Bize danışmadan marka yolculuğuna çıkmayın. Kolay Patent, tüm . Utility models do not include search and examination procedures unlike patents.


Industrial Designs. A design is an element or property on all or a part of a .

Bu da tescilli bir markanın, hak sahibi olmayan bir kurum veya . Tescilini istediğiniz isim, marka, tasarım ve diğer özel çalışmalar, daha önceden . Tescil işlemlerinde sorgulama , önemli bir konudur. Uluslararası marka tescili sorgulama işlemi, marka patentini almadan önce yapılır. Konya ve karaman marka sorgulama , . Desteğe ihtiyaç duyduğunuzda biz yanınızdayız.


TEK TUŞ YÖNETİM PANELİ. Alan adınızı domain sorgulama sayfamızdan kullanılabilir olduğunu sorgulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar