21 Haziran 2018 Perşembe

Kaçak yapı ihbar

Vatandaşın bu kaçak yapıları ihbar etmesini istedi. Kaçak yapılaşmanın önlenebilmesi için kaçak yapıların ihbar edilmesi gerekiyor. Bakanlığa kaçak bina ihbarı yağıyor. Herkes yaşadığı yerde kaçak yapı yapanları bize bildirsin, isim . Belediyeye, hazineye, katma bütçeli dairelere ait arazi ve .

Planlı ve ruhsatlı yapılaşma için;. Müdür: Hümeyra ÇELEBİ. YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA. Fatih Sultan Mehmet Cad. Kamu Hizmet Standartları Tablosu. ORGANİZASYON ŞEMASI.


Kaçak yapı ile ilgili gelen şikâyetlerin takibini yapmak ve sonucundan şikâyet sahibini bilgilendirmek.

Esenyurt Belediye Meclisinin 09. Görür görmez, haber alır almaz ihbar edilen kaçak yapı da, daha temel aşamasında, hatta kazı yapılırken durdurulur ve vatandaşın gereksiz . Yapı Kontrol Daire Bşk. Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve . Ruhsatlı ve kaçak binaları denetleyerek İmar planlarına uygun olarak ilçenin yapılaşmasını sağlamak ve ekonomik ömrünü doldurmuş civarın karekter. Belediye ve hizmetlerinin tanıtımı, projeler,güncel yerel haberler,kent bilgi sistemi , basın bültenleri ve Alanya hakkında bilgilerin yer aldığı resmi web sitesidir.


Büyükşehir Belediyesi sınırları içindeki her türlü imar ve yapılaşma ile. Aksu İlçe Belediyesi Sınırlarının Tamamında Arazi Kontrolü. Adıyaman Belediyesi - Kurumsal Web Sitesi. Kurum, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kıyılarda kaçak ,. Yüksek İnşaat Mühendisi. Osman Furkan KILINÇ.


Acella Yaylasında geçen günlerde gündeme gelen kaçak inşaatlara bir yenisi daha eklendi. Jandarma ihbar üzerine bölgeye giderek inşaatı . Hem de inşa ettikleri kaçak yapılar vakit geçirmeden yıkılacak diye .

Bakanı Murat Kurum, kaçak yapıların önüne geçmek adına bir dizi çalışma içerisinde olduklarını ve meclisin yeni bir . Kartal Belediyesi Kurumsal İnternet Sitesi. Ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olarak yapılan yapı için yapı tatil tutanağı düzenlenir. HBAR VE ŞİKAYET HATLARI.


Acelle Yaylasında geçen günlerde gündeme gelen kaçak inşaatlara bir yenisi daha eklendi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, inşaatların denetimi için kurulan teknik ekibin hem gelen ihbarlar hem de denetimlerle daha inşaatlar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar