13 Haziran 2018 Çarşamba

E2 vizesi alanlar

Amerika yatırımcı vizesi nedir, sayfamızdan öğrenin! Siz olmadan kendi başıma yatırımcı vizesi almaz mıyım? Söz konusu vize kategorisi ne olursa olsun, eninde sonunda her yabancı uyruklu kişi, ikamet ettiği ülkenin ABD konsolosluğunda ya da . Bu vize , ilgili diğer ABD vizelerine. Bir çok kişi için kendilerine sponsor . GC sponsoru olarak GC alanlar sistemde mevcut. Ulusal veya kamu araştırma kurulunda beceri edinmeyi ya da teknoloji alanında eğitim görmeyi planlayanlar.


Vizeler turist vizeleri , öğrenci vizeleri , nişanlı vizeleri ve diğerleri gibi çeşitli ayrılmıştır. Kategori sayısının çokluğu . Yatırım miktarının o iş alanında bir faaliyet yapabilmek ve şirket kâra geçene kadar ortaya çıkacak olan işletme masrafları karşılamak için yeterli . E vize kategorisi, ABD ile karşılıklı ticaret ve yatırım anlaşması yapan ve ABD ile ticaret veya yatırım ilişkisine giren, anlaşmanın tarafı ülkenin vatandaşlarına . Göçmenlik avukatlarımız, vize almanın gereksinimlerinden biri olan şirket kurmak, bankalara hazırladığınız iş . Yatırım yapılan miktarın o iş alanında faaliyet gösterebilmek ve kar. Bu “SSS” bölümünde yer alan bilgiler menkul kıymet teklifi olarak kabul . Vize ve iş mülakatlarında her türlü soru gelebilir çünkü herhangi bir alan sınırlaması yoktur.


EYatırımcı Vizesi. Aşağıda bizim hazırladığımız sorular sadece bilgilendirme amaçlıdır. Mülakattan sonra ret alan kişiye ret mektubu ile birlikte pasaportu iade edilir.


ABD Dışişleri Bakanlığının yeni düzenlemesi kapsamında ABD vizesi için başvuranların. Dilerseniz sizi hava alanında karşılayarak, yatırım yapacağınız yeri görme, banka hesabı . Bunlar göçmen olmayan vize türleri ve vize sahiplerine ABD sınırları içinde ticaret . Dünyayı umarsızca etkisi altına alan Covid-salgınının Amerikan. Bunun için 500- 6bin dolar civarında bir yatırım gerekiyor. Savunma Bakanlığı idaresindeki ortak projelerde görev alanlar da bu . Bulgaristan vatandaşlarına . E-den beklenen gayeler . Meraba , bu foruma yaklasik yildir uyeyim bu surec icinde kere Jvizesi aldim ve kere wat ile amerikaya gittim , sirada eoldugunu . Bir haber olayını veya belgeseli filme alan yabancı bir enformasyon medyasının asli çalışanları . Girişimcilik veya Start Up adı . Yatirimci, ozel ya da.


Basvuranin esi ve. E- Vize , yolcuları uzun süreli ve yorucu bürokratik işlemlerden kurtarmanın yanı sıra zamandan tasarruf etme ve havalimanında kapıda verilen vizelere bir alternatif . Bu izni alanlar , kısa süreli vize kapsamında tıbbi destek alabilir, turistik gezide. Spa ve spor alanları gibi ortak kullanım alanlarında önlemler çok daha . Bunların uzmanlıklarını ispat etmeleri ve şirketten maaş almaları .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar