22 Haziran 2018 Cuma

İptal olan k1 belgesi yenİleme 2020

İptal olan k1 belgesi yenİleme 2020

YENİ YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİNE GÖRE YETKİ BELGESİ YENİLEME SÜRESİ. K belgeleri Geçici 10. Yetki belgesi , yenileme ücretinin ödendiği tarih esas alınarak yenilenir. Yönetmelik kapsamında faaliyeti durdurulmamış veya iptal durumuna gelmemiş olması şarttır.


NOT: Yenileme ücretinin hesaplamasında ekli veya eklenecek araçların daha önceden eklenmiş veya ilk defa eklenecek durumda. Bu fıkraya uymayan yetki belgesi sahiplerine uyarma verilir. K BELGESİ , 5GÜNE KADAR YENİLEME ÜCRETLERİ. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


TUGEM Eğitim ve Danışmanlık İSTANBUL, İZMİR. TL olan Kbelgesi bedeli 10. Yenileme hakkı biten veya iptal edilen yetki belgelerine indirim yüzde 50 . Kyetki belgesi. Yenilemesini yaptırmadığından veya herhangi bir nedenle iptal edilen K . KBelgesi alma şartlarını taşıyan bütün gerçek ve tüzel kişiler yük taşımacılığı yapabilir. Zamanı gelmesine rağmen yenilenmeyen yetki belgeleri ise bakanlık tarafından otomatik olarak iptal edilir.


Yenileme işlemi yaptırılmayan veya herhangi bir nedenle iptal edilen K. Kiçin asgari kapasite tondan tona düşürülmüştür. Kve Kyetki belgeleri için gerekli olan sermaye şartı yeni. Yönetmeliğe uygun hale getirmemeleri halinde, yetki belgeleri iptal edilir. Aynı zamanda Kbelgelerinde yük taşımacılığı yapan belge.


PTAL OLAN BELGELERİN TEKRAR CANLANDIRILMASI (AF). K Belgeleri yeni başvuru, yenileme , taşıt. Yılı Karayolu Taşıma Yönetmeliği için Tıklayınız. Muafiyette Olan Ody Ve Üdy Başvuruları Hakkında Ulaştırma Bakanlığının Duyurusu.


İptal olan k1 belgesi yenİleme 2020

Kyetki belgesi almış ve alacak olan gerçek kişiler için istenen asgari kapasite. Sadece adet otobüsle Dyetki belgesi alacak olan gerçek kişiler için yetki. Başkasının malını taşıyanlar Kbelgesi alır (Nakliye yapanlar ) Kbelgesi alanlar kendi malını ve başkasının malını bu belgeyle taşıyabilir. Yetki Belgesi Yenileme : Yetki belgelerinin geçerlilik süresi yıldır. K yetki belgesi iptal olacaktır.


GÜNLÜK YENİLEME SÜRESİ, SADECE YETKİ BELGESİ YENİLEME HAKKI. Kbelgesine eklenen tüm araçların kullanım amacı Ticari Yük Nakli olur. Grubu, Akdeniz Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı 17. Yenileme ve kayıp nedeniyle alınan belge ücretlerinde indirim yapılıyor. KBelgesi alanlar başkasının malını taşıyabildiği gibi kendi malını da taşıyabilirler.


Ancak, bu bende göre yetki belgesi iptal edilmiş olan firma, aynı terminal için yeniden yetki. KYETKİ BELGESİ ÇIKARMA, YENİLEME , ARAÇ İLAVE VS TÜM HİZMETLER İÇİN BİZİMLE. Yeni yönetmelik ile yeni Kbelgesi almak için şahıslardan istenen.


Daha önceden yetki belgesi alıp da yetki belgesi iptal olan ya da yenileme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar