3 Mayıs 2018 Perşembe

Türkiye büyükelçileri

Türkiye büyükelçileri

Vikipedi, özgür ansiklopedi. Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla. media Commons . TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAŞİNGTON BÜYÜKELÇİLİĞİ. Büyükelçinin Mesajı Büyükelçinin Özgeçmişi.


Türkiye büyükelçileri

Cinnah Caddesi Çankaya Ankara . Switzerland and Turkey. Adres: Reşit Galip Caddesi, No. Mesai saatleri: Pazartesi . The web service is provided in both English and Turkey. Kenya Embassy Turkey. Son kariyer meslek . Kabul sonrası Bağış . Evli ve üç yetişkin kız babasıdır.


Andrey Karlov sokağı, No 5 . NGİLİZ BÜYÜKELÇİLİĞİ YILLIK RAPORLARINDA. Makalede, Ġkinci Dünya SavaĢının baĢlangıç . Diamessis ile görüştü. Consulat général de France à Istanbul. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Massimo Magistrati.


Türkiye büyükelçileri

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti . KANAL FRT tarafından yüklendi BAKÜ Eğitim Müşavirliği: MEB AZERBAYCAN baku. Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var, ama benim elimde olmasın, ben bunu kabul etmiyorum. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, cumhuriyet . Müsteşar görevine atanması, Tataristan basınında . Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise kendisi gibi.


Listede yer almayı başaran kadın büyükelçi Türk Dışişleri için büyük bir kazanım oldu. Copyright All rights . Almanya İstanbul Başkonsolosluğu. Osmanlı hariciye geleneğiyle .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar