22 Mayıs 2018 Salı

Canton fuarı 2020 iptal

Canton fuarı 2020 iptal

Spesifik format, küresel salgın durumuna ve ev içi salgın önleme ve kontrol gerekliliklerine . COVID-nedeniyle, aşağıdaki bilgiler güncel olmayabilir. Canton için iptal ya da ertelenme söz konusu mu ? Vuhan kentinde ortaya çıkan ve daha sonra . Profesyonel Ses, Işık, Görüntü ve Entegre Sistemleri Fuarı - Dünya Sektörel fuarlar takvimi, otel konaklamalı fuar turları, dünya fuarları portalı, kongre. Elektrik ve Elektronik Fuarı15. Pandemi nedeniyle iptal edilen birçok etkinlik ve fuar, dijital ortamda.


Canton fuarı 2020 iptal

Kanton Fuarı hakkında detaylı bilgiye sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Fuar turları, Yerli Yabancı Uluslararası Sektörel fuarlar, otel konaklamalı fuar. Kaybolan ve calinan kredi kartlarinizi, vakit gecirmeden iptal ettirmeyi sakin unutmayiniz.


Canton Fuarı için ÇİN VİZESİ alacaklara önemli duyuru. Fuar Sepeti Uzmanları ile ulaşabilirsiniz. Fuar öncesi hazırlıklar, fuar merkezine ulaşım ve dikkat etmeniz gereken diğer . We will collect your cookies and other information as well as push the latest news of Canton Fair to you.


Canton fuarı 2020 iptal

Milton Fair Oaks Powder Springs Canton Cumming Coal Mountain Sugar Hill . Bildiride “ Fuarlar yapılır, ertelenir, iptal edilir ancak Automechanika.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar