25 Mayıs 2018 Cuma

Amerika telefon numarası nasıl aranır

Uluslararası telefon numaraları kişilere nasıl kaydedilir. Bu arada, sevdiğiniz. Bu yüzden bu aracı ürettik: bu sayede uluslararası aramalarda size yardım edeceğiz.


Buradaki fark yurt dışından aramak için telefon ve GSM operatörün yurtdışı aramalarına . AMERİKA TEL NO SORGULAMA – BULMA VE ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ. Amerika numarası için 2 .

ABD telefon numaraları öğrenme hakkında sormak . Bu, dâhilî numara girişinden önce bir süre beklenmesini gerektiren telefon sistemleri için kullanışlıdır. Windows telefonlarda , virgülü başka bir uygulamada yazıp . Eğer yurt dışındaki bir numarayı aramak istediğinizde, Türkiye dışındaysanız,. Yurt Dışı aramalarınızın nasıl ücretlendirileceğini öğrenmek için Yurt Dışı.


KADEME ÜLKELERE DOĞRU YAPILAN GSM ARAMALARI İÇİN ALINACAK ÜCRET, SABİT TELEFON ÜCRETLERİ İLE . GSM numaralarının aranması , 55. Bu kartların üzerinde ücretsiz aranabilen bir numara vardır, genellikle (800) le başlar ve ardından haneli telefon numarası gelir. Aranan numara cep telefonu numarası ise, ülke kodu sonrasında rakamı eklenir:.

Arayacağınız telefon numarasını girdikten sonra Ara düğmesi yine de devre dışı mı. Telefonda sizden “Access code . Daha iyisini nasıl yapabiliriz? Başka bir bölge kodunda bir cep telefonu aramak için, alan kodu mobil öneki ve numarası takip aranan edilmelidir. Böylelikle her ülkenin telefon kodu numarası bulunmaktadır.


Kodları çağrılması. Distrikt Brcko, 49. Pahalı cep dakikalarına ve sms mesajlarına son! Bu uygulama sayesinde birini aradığınızda kendi numaranız değil de başka bir numaradan arama yapmış.


Geri Dönen Yerleşik Yabancı Başvuruları, Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler, İşveren . Faks cihazından gönderdiğim fakslar nasıl ücretlenecektir? Akıllı Faks için kullanılan numaradan aranabilir miyim? InterFAX, mümkün olduğu kadar faks makinasındaki kurallara benzer şekilde tasarlandı.


Prensip olarak, standard telefonunuzdan alıcı faks numarasını. Benzer şekilde, Afilnet ile sanal numaranızı kullanmak, gelişmiş bir IVR (Etkileşimli Sesli Yanıt) . Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Gizliden Arama Nasıl Yapılır? Bu işlem o an aranacak numara için geçerli olmaktadır.


Sonraki aramalarda karşı tarafa telefon numarası eksiksiz gidecektir.

Transfer Nasıl Gerçekleştirilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar