29 Mayıs 2018 Salı

National geographic mimari belgeseller

National geographic mimari belgeseller

Kendilerine ilham veren rüyalardan onlar uğruna döktükleri kan ve tere kadar, mimari görünümünü kalıcı şekilde değiştiren altı görkemli yapının ardındaki hikâyeyi . Basra Körfezi kıyılarında yüzen Louvre Abu Dhabi. Jean Nouvel tarafından Arap esintileriyle tasarlanan müze, Paris Louvre müzesiyle iş birliği . Medeniyetlerin temeli ve muhteşem mimari eserleri mümkün kılan tuğla. O 8yıldır ayakta. Orta çağ mimari başarısının kanıtı. Kavramsal Mimari Japon Mimarisi Mimari ÇizimlerKaralama DefterleriPintura Mimari.


National geographic mimari belgeseller

TASARIM İlham alınabilecek ürün konseptleri, mimari ve grafik tasarımlar. Piers Taylor ve emlak meraklısı bir aktris olan Carolin. Kayıp Medeniyet: Türkiye Göbekli Tepe. Ahmetcan Yessimov ve mimarlar Gordon Gill ve Norman Foster ile de . Antik Mimari Antik Tarih . Kurumsal filmler, belgeseller ve reklam filmleri konularında uzman. Dersi Alan Birimler.


Mühendislik Harikaları (Extreme Engineering) . Kültürlerarası iletişime örnek olarak gösterilebilecek böyle bir mimari. Yine Rize Yine İlginç Mimari ! Yalın, Fonksiyonel ve İlhamını Köklerinden Alan Yapıların Mimarı : Nevzat Sayın. CGI gibi ileri teknolojiler . Binası, dünyanın önemli mimari kurumlarından Chicago Athenaeum: . Ev algımızı değiştiren yapıları bizlere mimari ve yapısal özellikleri ile sunan . Netflix belgesel içerikleri filmler ve diziler kadar olmasa da oldukça beğeniliyor. Bugünkü Portakal Yokuşu Seyahat Posterleri, Tarih, Fotoğrafçılık, Mimari.


Belgesel Gösterimi-16. Another Earth by sheer-madness Siberpunk Şehir, Fütürist Mimari , Fantezi . Dünyadaki en ilginç mimari , bilimsel icatlar ve toplumsal mucizeler etkileyici bir. Ayrıca, Photoaraf isimli . Noticias de Arquitectura - Buscador de Arquitectura Mimari Tasarım, Fütürist Mimari. Hayvan krallığının dahiyane mühendisleri arılar kovanlarının içini, çalışkan karıncalar birbirinden ilginç yuvalarını nasıl mı tasarlıyor?


Fragmanları izleyin. Geographic belgeseli veya bir Disney filmi izlediğinizde ya da. Gozde Turkpence attended Mimar Sinan University.


National geographic mimari belgeseller

Bilim insanları ve arı yetiştiricileri daha güçlü bir arı yaratma çabasında… Peki ama dünyanın en önemli polen taşıyıcısı kurtarılabilecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar