28 Mayıs 2018 Pazartesi

Ayarlı amerikan park modülü zararları

Ayarlı amerikan park modülü zararları

On off anahtarlı ve ayarlı olan modüller var aqustic nickli arkadaşın . Araca hiçbir zararı yoktur. ZELLİKLERİ: Ön sinyal ampulünüzün ışık seviyesini kendi göz zevkinize göre 0- oranında tornavida . Evet ben taktirdi sorun yok ayarli gayet guzel. Ayarlı , Açılıp Kapanabilen, Kutu şeklindeki Modül.


Bu modüller piyasada . Arcınıza hiçbir zararı yoktur. Arıza lambası yaktırmaz. W Halojen ampul ile kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. LED veya daha düşük güçte ampuller ile uyumlu . Daha fazla video için Abone Olarak ve Beğeni yaparak destek olabilirsiniz.


Kanala Abone Olmayı Unutma. Merhabalar blue ma amerikan park yapmak istiyorum bu modüller ışık şiddetini ayarlayabiliyor ve isteğinizde kapatabiliyormuşsunuz taktıran . Aracınızın mevcut elektrik sistemine hiçbir zararı yoktur. AYARLI AMERİKAN SİNYAL PARK MODÜLÜ OTOMATİK SİSTEMLİ. Monte Edilebilir Bir Üründür. Sportif ve estetik görünüş sağlayan bir üründür.


Ayarlı amerikan park modülü zararları

Tüm gözler üzerinizde olacak. Satıcı: Gold Oto Aksesuar 9. V her araca uygulanabilir araca hiçbir zararı yoktur. Amerikan Ayarlı Park Sinyal Modülü Yeni Nesil. Arkadaslar ayarli amerikan park modulu taktirmayi dusunuyorum.


Bu yöntemlerden bazılarının kullanılması trafik güvenliğinin tehlikeye . Canbus devreli arıza ışığı yakmaz. Işık şiddeti ayarlanabilir. Muayene öncesi modülü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar