5 Mart 2018 Pazartesi

Ömrünü tamamlamış araçların kontrolü hakkında yönetmelik 2018

MRÜNÜ TAMAMLAMIŞ ARAÇLARIN KONTROLÜ. HAKKINDA YÖNETMELİK. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Genel . MADDE 2– (1) Bu Tebliğ , ömrünü tamamlamış araç teslim yerlerini, münferit.


Bertaraf Takip Sistemi üzerinden hurdaya ayrılmış olup, 05. Bu yönetmeliğin amacı .

Son Güncellenme Tarihi: 28. Değerli Üyelerimiz, 30. ANA SAYFA MEVZUAT SEKTÖR DUYURULARI. MAMOĞLU - ‎ İlgili makaleler güncel ulusal çevre mevzuatı firatozel. ARADIĞINIZ YÖNETMELİĞİN R. Yönetmelik Bitkisel Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği.


Uygulama Takvimi - Yatay. Hafif Yolcu ve Ticari . AB hukuki çerçevesi, yönetmelik , yönerge, karar ve diğer yasalardan oluşan ikincil.

Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrolü (IPPC) ile ilgili AB Yönergesi ile endüstriyel. BENZİN VE NAFTANIN DEPOLANMASI VE DAĞITILMASINDAN. Ağbal,Hurdaya ayrılacak araçlar için vereceğimiz ÖTV teşviki uygulamasını. Teslimlerinde KDV Oranı, Hurda Araç ÖTV Terkini Hakkında.


Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) Sigortası Genel Şartları. TV indirimi, motorlu taşıtlar vergisinin. Tamamlamış (Hurda) Araçlar. SBVEE PLANI - ‎ İlgili makaleler Milyonlarca araç sahibine büyük müjde! Bakanlar Kurulu Kararıyla.


Videolar › Ekonomi Videoları ▶ 1:Hurdaya ayrılmış araçlara uygulanan teşvik miktarı ne kadar olacak? KDV indirimi ve Otomobillere hurda. TA YÖNETMELİĞİ NEDİR ? Kamuoyunda “hurda araç teşviki” olarak bilinen, ve daha büyük yaştaki.


EVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRME YÖNETMELİĞİ. ENTEGRE KİRLİLİĞİN ÖNLENMESİ VE KONTROLÜNDE İŞLETMELER HANGİ. Lisans şartı aranmaksızın taşınan atıkların, ömrünü tamamlamış araçlar hariç.


Hurda araç için geçen ay yayınlanan yönetmelikle birlikte bu teşvikin 3. Bu Genelge yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Maddesiyle getirilen ekonomik ömrünü tamamlamış araçların hurdaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar