2 Nisan 2020 Perşembe

İnteraktif test hazirlama

Bu gelişmelere bağlı olarak son yıllarda interaktif test ve quiz hazırlama uygulamalarının yaygın olarak kullanılmaya başladığını görmekteyiz. Arkadaşlar size süper bir program gönderiyorum. Bu programla istediğiniz kadar interaktif test hazırlayabilirsiniz. Yeni bir test ve cevap anahtarı hazırlama. Sağ üstteki Ayarlar simgesini Ayarlar tıklayın.


Testler ve sonra Bunu test. Reklam filigranları olmadan resim formatındaki sorularınızı PDF formatında test kağıdına çeviren basit ve ücretsiz bir araç. Bölüm, : Eğitim Programları. Puan, : İndirilme Sayısı , : . Eklenme Tarihi, : 19. Online sınav oluşturma.


Bu program sayesinde VFabrika programı ile belki saatler sürecek olan interaktif çoktan seçmeli test hazırlama iş ve işlemlerini dakikalar . Net ile öğrenciler online test ve yazılı çözebilir, öğretmenler ise online sınav hazırlayabilirler. Sistem tamamen ücretsizdir! Classmarker size, testleri oluşturma, dağıtma ve derecelendirme için harcanan o uzun, sancılı saatleri . Bu bölümünde sizlere Edupage ile test oluşturmanın hızlı ve kolay yolunu göstereceğiz.


Edupage İnteraktif sunum özelliği ile öğretmenin konu anlatımlarında . Sorularda olduğu gibi, seçeneklerde de . Onedio tarzı anket hazırlama , test yapma, vira quiz testleri yapma gibi bir. Bu da interaktif test ve anketler sunmanın ne denli yankı bulduğunu . Microsoft Wor Excel ya da başka bir uygulama ile oluşturulmuş basit bir form olsun, Adobe Acrobat imza alanları, hesaplamalar ve çok . Günlük hayatın sıkıcılığından kendini test ederek kurtul! SUNU PROGRAMLARI – İNTERAKTİF TEST.


Program hem interaktiviteyi artırıyor hem de video, ses ve animasyonlu sorular . Nearpod: Sunum hazırlama uygulaması. Hatırla” butonu ile konuya geçiş yapabilir, sonrasında test çözmeye devam edebilirsiniz. Testi bitirdiğinizde ”Başarı Durum . Atlama mantığı ve soru kanalı oluşturma yöntemiyle interaktif anketler oluşturun. Firmamız dünyaca ünlü interaktif e-kitap, z-kitap (zenginleştirilmiş kitap) dijital içerik hazırlama aracı Kotobee firmasının Türkiye temsilcisidir ve Kotobee . Bu çalışma için soru ve sınav oluşturmak amacıyla interaktif bir web ara yüzü.


MOODLE İçin Web Tabanlı SCORM Paketi Tasarımı: Soru ve Sınav Hazırlama. Test Bankası ve İnteraktif Ödev;. Young Learners sınavları için renkli, eğlenceli ve interaktif bir hazırlık sağlıyor.


Hazırlık ipuçları ve konuşma testi örnekleri gibi bir çok kaynağa . SINIFLARA YÖNELİK HAZIRLANAN 2. E-FASİKÜLLER YAYIMLANDI. Malzeme testi için interaktif multimedya öğrenme yazılımı Önemli test bölümlerine metin bağlantıları içeren etkileşimli videolar. Tüm mekanik teknolojik.


Okuldaki etkinliklerde veya ders etkinliklerinde kullanmak üzere online olarak hazırlayabileceğiniz posterler yapılacak etkinlikler için çok etkileyici olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar