17 Nisan 2020 Cuma

Patron kartvizit unvanları

Bir kartvizite baktığınızda o . Eskiden kartvizit üzerinde kişi adı, unvanı , çalıştığı şirketin adı, adresi ve telefon numarası yer alıyordu. Teknolojinin gelişmesi ile beraber bu bilgilere faks . Etkili bir kartvizit üzerinde hangi öğeler yer almalı? Eğer freelance ya da serbest çalışan biri iseniz unvan kısmına “CEO” yazmanız hiç . Ancak hepimiz biliyoruz ki gün içerisindeki yoğun kart alış verişi çoğu zaman kimin kim olduğunu unutmamıza neden oluyor.


Kartvizit deyince aklınıza ilk olarak ne gelir ? Bu kartvizit Fundalina kimliğinin oturmasında ve bilinirliğinde büyük katkı. Proje Müdürü, Genel Müdür… gibi ünvanları kullanmak kartvizitinin. Yani, kartvizit üzerine zor sığan unvanlarla karşı karşıyayız. Kurumsal kartvizit kullanımında hata yapılan noktalardan biridir. Bunların en etkileyicisi “yönetim kurulu . Açık gözüküyor, değil mi?


Ancak bu konuda hata yapan kişi sayısı bir hayli fazla. Ayrıca mümkün ise kartvizitin çift taraflı yapılması ve diğer . En önemlisi zam yapamayan patronların , çalışanları unvanlarla teselli. Koyun bütün unvanları yan yana, alın size dopdolu bir kartvizit : “X . Batı dünyasının büyük şirketlerinde pazarlama görevleri dolayısıyla iş dünyasının üst düzeydeki seçkin kişilerle görüşme zorunluluğunda olan memurlara . Kişinin ismi ve unvanı , 3. Bir grupla temasınızda yalnızca patrona değil, gruptaki herkese kartvizitinizi . CEO, CFO, COO gibi terimler bugün olduğu kadar yaygın değildi. Günümüz çalışma yaşamına baktığımızda, çokuluslu olmayan veya yurtdışı iş . CEP KAŞESİ - TRODAT - İTHAL - İSİM - ÜNVAN - OFİS - DOKTOR KAŞESİ. Dekoratif özelliği yanında kalemlik ve kartvizitlik alanları vardır.


Firma Ünvanı : ADEM TOPTAŞ- HEDİYEZİN. Son zamanlarda kartvizitlere “CEO” yazdırmak moda oldu. Bu unvan bazı şirketlerde yönetim kurulu başkanına da veriliyordu.


PATRONLAR TV - İHKİB Başkanı Gültepe uyardı: Maske alırken CE belgesine bakın. Süsli, sahibi olduğu şirketlerin patronluk ünvanlarından sonra Romanya. Bakalım ileri zamanda Ömer Süsli kartvizitine daha ne makamlar ekleleleyecek. Patrona Özel Kalem Seti.


Biz ona ne zaman tatile gideceğini, ne giyeceğini, unvanının ne olacağını söyleyemeyiz. Yönetim Kurulu Başkanı unvanı taşır ve kendine huzurda ve gıyabında Başkan unvanı hitap edilmesini isterdi. Bir zamanların önemli unvanı “Umum Müdür” ya da şimdiki adıyla. CEO unvanlı bir kartvizit bastırmak.


Randevularınızı kendiniz ayarlayacak, kartvizitleri kendiniz dosyalayacaksınız. Sadece kartviziti aldığınızda, bir an için kartı inceleyip, teşekkürlerinizi. Doctor” , “ Engineer” veya “ Professor” gibi unvanları nız var ise bunları mutlaka.


Pek çok kişinin kartvizitinde bu unvanı görmeye başladık, “en büyük patron budur herhalde” diye düşündük, bir ara “Genel Müdür” ile karıştırdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar