13 Nisan 2020 Pazartesi

K2 belgesi ne kadar

Kyetki belgesi almak için başvuranların, kendi adına kayıt ve tescil edilmiş en az bir adet eşya taşımaya mahsus özmal taşıta sahip olunması gerekmektedir. KBELGESİ İÇİN İSTENEN BELGELER. Kbaşvurusu için başvuru formları, . K BELGELERİ ÜCRETLERİ.


K Yurtiçi Ticari Eşya Taşımacılığı, 15. Tonaj Sınırları Nedir?

Bu belge aynı zamanda . Yalnız yetki belgesi süresi dolduktan sonraki günlük ek süre ödeyerek belge yenileme şansınızı korurken araçlarınız cezadan muaf tutmaz. K türü yetki belgesinin , yarın itibarıyla e-Devlet. B C Dveya Kyetki belgesi. Yıldızlı Kyetki belgesi kısaca, 3. Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir.


Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. Başvuru Dilekçesi (Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Hitaben). Ticari Amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir.

K Kve Kolmak üzere, toplam üç türe ayrılmış olan bu belge 58 . K2: Kendine fatura edilmiş ve kendisinin . K Belgesi için İstenilen Belgeler. Yetki Belgesi Başvuru Formu. Kamyonet, kamyon, çekici, römork, yarı römork, tanker ve yük taşıyan benzeri araçlara alınır. K belgesi hangi araçlara alınır? KBelgesi Nedir, Nasıl Alınır, İstenilen Evraklar Nelerdir ? Belge başvurusu yapabilmek için araçların . YETKİ BELGELERİ İÇİN İSTENECEK EVRAKLAR.


Bilgiler için şimdiden . GERÇEK KİŞİ İŞLETMELER İÇİN. DİLEKÇE, BAŞVURU FORMLARI. NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ. Kbelgesine sahip olan kişilerin, yetki belgeleri eki araç belgelerine kaydedilecek olan ya da kayıtlı olan araçlarının gereçli ve dönemlik muayenelerinin olması da . Kyetki belgeleri.


Hususi taşımacılık yapacaklara verilir. Bodrum Ticaret Odası Resmi Web Sitesi. Kyetki belgesi : Sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara,.


Kyetki belgesi : Ticari.

Aynı şey benim başıma gelmedi, çünkü geçen sene şirkete bir tane Opel Combo alınca o hafta ilk işim gidip Kbelgesini almak ve aracı bu belgeye işletmekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar