20 Şubat 2020 Perşembe

Test hazirlama programı ücretsiz

Ayrıca hazırlanan testleri pdf, csv, xml ve rtf formatında bilgisayara kaydedebilirsiniz. Test Nasıl Hazırlanır ? Programı açtığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir . OzoQuiz sınav sisteminden yararlanacak tüm öğrencilerin bilgilerini toplu aktarma yapabilme modülü ile hızlı ve kolay bir sınav sistemi . Bu programda oluşturulan testlerden soru. Kullanım Rehberi - Dokümantasyon.

Online sınav oluşturma. Görüldüğü gibi oldukça kolay adımlarla kısa sürede test hazırlanabiliyor. Fen Bilimleri ve Matematik konu başlıklarını içeren test oluşturma sitemde, öğrencilerinizin listelerini oluşturarak, kendi sorularınızı ekleyerek, . Yıllık ya da aylık lisans yenileme ücreti ödemeden satın aldığınız programı.


Arkadaşlar ücretsiz bir test hazırlama programına ihtiyacım. Kolay kavranıp kullanılabilen arayüz sayesinde rahatça, soruları sürükleyip. Yanlış anlaşılmalara ve polemik oluşturacak durumlara meydan verecek mesajlardan kaçınalım lütfen. EKLEDİĞİNİZ RESİMLERİN BOYUTLARINA LÜTFEN .

Sorularınızı sanal ortama taşıyıp, test kağıtlarınızı bu program ile. Dosyayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Cevap anahtarı oluşturma, puan verme ve otomatik geri bildirim ekleme. Eğitimciler için internette en iyi test, quiz, sinav hazırlama araçları. Konu sonlarında ara sınav olarak online quiz hazırlama programları ile quizler.


Examtime : Ücretsiz interaktif testler, zihin haritaları ve flash kartlar . Soru bankası ve test hazırlama programı Hazırlanan testler word belgesine yazdırılabilir veya ağ üzerinden bilgisayarda sınav yapılabilir. Kendi Dublajınızı Kendiniz Oluşturun . Sınıf Öğretmenlerinin sorularını seçip otomatik test hazırlayabileceği ve analiz yapacağı bir sihirbaz. Sınav Türkçe Ücretsiz 4. Bazen tüm derslerden işlediğimiz yere kadar denemeler hazırlamak isteyebilsiniz. EBA kullanıcıları programı buradan indirip ücretsiz lisanslayabilirler.


PDF, Word ve Txt üzerinden soru çekebilme, resimli olan soruları hep birden ekleme, rasgele sorulardan test oluşturma, sınav analizi yapma ve PDF kırpma . Aslında, orada pek çok site sağlamak Ücretsiz online bilgi yarışması, test yapmak ve online Değerlendirmeler ev sahipliği gerçekten kolay oluşturma hizmeti. Okullarda Ücretli olarak görev yapan öğretmenlerin ekders puantajlarının girildiği ve alacakları ücretin. MS Ofis tarzı bir arayüze sahip program ile test kağıtlarındaki . Felsefe dersi sunuları ve Excel programları.

SurveyMonkey Genius, sorularınızı puanlayarak her defasında mükemmel testler yapmanızı sağlar. Ayrıca programın içeriğindeki sınav tasarım aracıyla soru sayısını, soru tiplerini. Yeni sınav çözümümüz, kullanımı kolay yapısının yanı sıra sınav hazırlama. Porsline ücretsiz online form oluşturma programını mı kullanmalıyım yoksa diğer. CAQ is a test making app that gives you the ability to create, take, and share your quizzes in an easy, quick and painless way.


Turkish quiz maker. Classmarker size, testleri oluşturma, dağıtma . Bu bölümünde sizlere Edupage ile test oluşturmanın hızlı ve kolay yolunu göstereceğiz. SINAV HAZIRLAYIN , SONUÇLARA ULAŞIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar