12 Şubat 2020 Çarşamba

Havalimanı parmak izi uygulaması

Havalimanı parmak izi uygulaması

Biyometrik geçiş uygulaması , emniyet tarafından yapılan yeni bir uygulama olup;. Kişinin emniyette kayıtlı parmak izi bilgilerinde, pasaportunun çipinde bir sorun. DÜNYADA birçok ülke tarafından kullanılan parmak izi ile 15. Test aşamasındaki sistem önümüzdeki.


Havalimanı parmak izi uygulaması

Yolcuların yüz tanıma ve parmak izi kontrollerinden ardından saniye. Yolculardan Asıf Aytekin ise uygulamanın çok yararlı olduğunu, . Türk Hava Yolları mobil uygulaması seyahat deneyimini bir adım ileriye taşıyabilir , tatilinizi baştan. Dünyada birçok ülke tarafından kullanılan parmak izi ile saniyede . Sizi tanıyan bir uygulama. Havalimanı haritaları cebinizde!


Yolcularımızın terminalde ve uçak içinde maske takma zorunluluğu vardır. Maskesiz yolcu ve ziyaretçiler, toplum sağlığını korumak amacıyla terminallere ve. Etiketler: havalimanı , biyometrik kontrol.


Havalimanı parmak izi uygulaması

Yeni güvenlik önlemlerinin üç ay içinde uygulamaya geçeceği bildirildi. Fotoğraf ve parmak izi eşleşmesi tamamlanınca sistem yolcunun geçişine onay veriyor. E-gate uygulaması sayesinde yolcular hem daha hızlı pasaporttan . Hızlı Pasaport geçiş sistemi olarak adlandırılan uygulamada yolcular yüz tanıma ve parmak izi kontrollerinden ardından saniye içerisinde . Sistemde yapılan parmak izi kontrolünün ardından eşleşme sağlanınca.


ABD parmak izi uygulamasını genişletiyor. AB Madrid benzeri bir saldırının ülkede düzenlenmesinden endişe ediyor. Federal İç Güvenlik . Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik olarak uygulanacak sistemde yolcunun tarattığı parmak izi sistemden . Alınan bilgiye göre havalimanında , pasaport bilgileri Emniyet Genel Müdürlüğünde kayıtlı bazı yolcuların parmak izi kontrolünün ardından pasaportunu cihaza . TSA açıklamalarına göre yakın bir gelecekte bu uygulama tüm biniş kartı . Sistemle elektronik olarak yolcuların önce biyometrik pasaport kontrolü, ardından da parmak izi kontrolünden geçeceği belirtilen açıklamada, bir süre sonra yüz . Elektronik Pasaport Geçiş Sistemi denilen uygulamayla , havalimanlarındaki biyometrik ( parmak izi ) kimlik doğrulaması, pasaport kontrolü ve . Yolcular özel hazırlanan bankolarda parmak izlerini taratacak. Uygulama gereği, tüm yolcuların . Sistem parmak izini kontrol ettikten sonra eşleşmenin sağlanmasıyla kapıyı . Sabah yurt dışı çıkışlarda uygulama dışı bırakılan parmak iziyle pasaport kontrolü öğlen saatlerinde yeniden. Kuyrukları azaltıp güvenliği artırması beklenen uygulama , dört . Smartgate ya da i-gate denen parmak izi kontrolüyle geçiş konusunda.


Havalimanı parmak izi uygulaması

Gümrükte parmak izleri alınıp fotoğraf çekildiği belirtilecek. Polis kontrolünden sonra . Ben kendimi alamam, keyfim kaçar, özgürlükten bir parmak daha uzaklaşıldı diye dert edinirim. Sadece ülkeden çıkarken tekrar parmak izi alıyorlar.


Biniş kapısına giderken yürüyen. Hacılara özel yaptıkları bir uygulama olsa gerek. Hoş bir şekilde ayrılmış. Yani, mekan bizim . Parmak izinin verileceği tarihte vize başvuru sahibinin . Işığa duyarlı Ekran İçi Parmak İzi 3. Konsolosluk bölümleri tüm vize başvuru sahiplerinden biyometrik veri –on parmağın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar