11 Ekim 2019 Cuma

Kira geliri beyanname verme süresi uzatıldımı

Kira geliri beyanname verme süresi uzatıldımı

Bu sayfada bilgi yok. Maliyeciler kapıya gelip evden . Kira gelir beyanname verme süresi uzatıldı mı ? Menkul sermaye iratlarının bin lirayı . Peki kira beyannamesi. Sürenin bitimine gün kala uzmanlar uyardı. KİMLER GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ VERMEK ZORUNDADIR? Vatandaşlar ikinci bir emre kadar kira gelir beyannamesi vermek zorunda değil.


Beyanname Türü, Verilme Süresi , Son Ödeme Günü. Ticari, zirai ve mesleki kazanç yönünden gelir vergisi mükellefiyeti. Yılı mesken kira gelirleri toplamı 5. Hazır Beyan Sistemine Başkanlığın internet . Bildirim Formlarının Verilme Süresinin Uzatılması:.


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından, 12. UZATILAN BEYAN BİLDİRİM VE ÖDEME SÜRELERİ. Yıllık verilmesi planlanan gelir vergisi beyanname süreleri uzatıldı.


Kira vergisi beyanname verme süresi uzatıldı mı ? Poşet beyanname süresi uzatıldı mı ? Mart arasında vergi beyannamesi verecek. Yorumunuz için teşekkürler, en kısa sürede gözden geçirilip yayınlanacaktır. Geliri sadece kira , ücret, menkul sermaye iradı veya diğer kazanç ve iratların biri veya birkaçından oluşan mükellefler, beyannamelerini Hazır . Kira beyanname şifresi nereden alınır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar