8 Ekim 2019 Salı

Avustralya ziyaretçi vizesi için gerekli evraklar

Avustralya ziyaretçi vizesi için gerekli evraklar

Avustralya turistik vizesi için gerekli evraklar , turistik vize başvuru prosedürü, başvuru. Avustralya aile, akraba, arkadaş ziyareti vize başvuruları için konsolosluğun istediği evraklar , vize başvuru formu, vize ücreti, izlenmesi gereken yol hakkında. Vize başvuru ücreti. Bu vize insanların turistik amaçlı geçici süreliğine girmesi içindir. Değerli Ziyaretçilerimiz , Lütfen aşağıdaki evrak listesini ve yazıları dikkatle okuyunuz….


Avustralya aile ziyaret vizesi ile ilgili gerekli olan evraklar , vize süreci, başvuru formu, vize ücretleri, vize başvuru ve randevu işlemleri. Bu evrakların haricinde başvuru sahibinin kişisel belgeler de hazırlaması istenmektedir. Avustralya ticari vizesi almak isteyen şahıslar gerekli evraklarını hazırladığı ve.


Ankara Avustralya konsolosluğuna vizeye başvuranların gitmesine gerek yoktur. Bu belgelerin dışında bankadaki nakit paraya ve ziyaret amacına dair . Bugün ofisimizi ziyaret edin veya telefonla bize ulaşarak ücretsiz danışmanlık randevusu alın. Pasaportlarında Avustralya , Kanada, Yeni Zelanda veya Amerika Birleşik.


Nüfus müdürlüğünden alacağınız. Nedir: Turistik bir ziyaret maksadı ile maksimum günlük alınabilen, kısa süreli vize türüdür. Kaç günlük alınabilir: En. Davet edilen kişiye dair yazıda mutlaka açıklanması gereken detaylar.


VFSGLOBALı ara hollanda için gerekli evrakları sor hazırla ver gitsin vize alırsın. Genel ziyaretçi vizesi subclass 60 öğrenci vizesi . Tüm Sidney gezisi . Dünyanın dört bir yanından ziyaretçiler taşıdıkları pasaporta bağlı olarak. Genel eğitim ve üniversite eğitimi amacıyla kısa süreli ziyaretçiler. AVUSTRALYA TURİST VİZESİ İÇİN NE YAPMAM LAZIM. Gerekli evraklar nelerdir:.


Evrak örneği ALL STUDY danışmanınız tarafından verilecektir. Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerin en çok dikkat ettikleri kriter budur. Eğitim ve öğretim esnasında, Avustralya ülkesine gelen ziyaretçilere büyük ve çeşitli. Evlilik Cüzdanı (Evli vize adayları için) . Genel amaçlı ziyaretleriniz ya da arkadaş- akraba ziyaretleriniz için turist vizesi almanız gerekmektedir.


Kısa süreli öğrenci ziyaretçi vizesi başvurusu için vize memurunun başvuruyu. Sağladığınız evraklar ve kişisel özelliklerinize bağlı olarak vize işlemi hafta ile 2 . Başvuru sahibinin öğrenim görmeyi planladığı . Ancak turist vizesine sahipseniz ve haftadan daha az süre ile eğitim alacaksanız ya. Eskisi gibi her bir evrakın çıktısını alıp, dosya yapmanıza gerek yok.


Avustralya ziyaretçi vizesi için gerekli evraklar

Altta mali durumunuzu belgeleyebilmeniz için gerekli olabilecek evrak ve dokümanları listelemeye çalıştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar